У Переяславі працівники соцслужб провели майстер-клас для 25 дітей з родин у складних життєвих обставинах

Працівники Центру соціальних служб Переяславської міської ради організували захід для 25 дітей громади, родини яких знаходяться в складних життєвих обставинах. Про це повідомляє Proslav.

У Переяславі працівники соцслужб провели майстер-клас для 25 дітей з родин у складних життєвих обставинах

Директорка Центру Юлія Лялька зазначила, що під час організації заходу намагались допомогти знайти привід для радості в житті дитини, отримати добру посмішку у відповідь та покращити весняний настрій.

Таким чином, 25 дітей відвідали весняний майстер-клас «Кольорові барви». Він відбувся у четвер, 21 березня, у приміщенні оновленого молодіжного центру «Зустріч».

«Малеча мала змогу з допомогою методиста Клубу юних моряків Наталії Чорненко, керівника гуртка «Морський сувенір» Тетяни Канової зробити цікаві поробки домашнього декору, ознайомитись з технікою аплікацій з фоамірану. Подарунки і призи, малюнки, щастя в очах, сміх і веселощі – для таких дітей це має особливу цінність», – розповідають організатори.

Юлія Лялька зазначила, що кожен маленький громадянин нашої держави  повинен мати щасливе дитинство, і за це відповідають – дорослі.

«Тому турбота про дітей, захист їхніх прав є одним з найголовніших наших обов’язків, особливо у цей непростий воєнний час», – підкреслила директорка Центру й додала, що без уваги не залишилися й дорослі.

Кожна родина отримала продуктовий набір від фермера Кузьменка Романа та керуючої справами ГО «Доброчинність інвалідам» Лілії Кравець.

«Центр соціальних служб висловлює щиру вдячність всім причетним за надану допомогу в організації та проведенні заходу», – резюмувала пані Лялька.

Нагадаємо, завдяки співпраці Переяславської міськради, підприємців та ЦПТО, заклад освіти модернізує швейну майстерню. На це спрямують понад 6 млн грн. Що оновлять у швейному центрі Переяславського ЦПТО – за посиланням.

Exit mobile version