У Переяславі відбувся творчий вечір поета Олександра Матвієнка: зібрані кошти направлять на потреби ЗСУ

Учора, 24 січня, у стінах Будинку художньої творчості Переяслава відбувся творчий вечір поета, члена Національної спілки письменників України, журналіста, письменника, депутата VII скликання Переяславської міської ради Олександра Матвієнка. Повідомляє ProSlav з посиланням на офіційний сайт Переяславської міської територіальної громади.

У Переяславі відбувся творчий вечір поета Олександра Матвієнка: зібрані кошти направлять на потреби ЗСУ

Авторський виступ супроводжувався музикою у виконанні місцевого дуету. На синтезаторі грав Микола Гриценко, а на трубі – Валерій Маковський. Письменник ознайомив слухачів зі своєю творчістю та представив низку своїх поетичних надбань, які було включено до шести збірок філософської лірики і гумористичної книги «Сміху варте».

Як зазначає автор, «Сміху варте» – це гумор, що притаманний українцям у чистому його вигляді, але зашифрований у поетичний код.

«Олександра Володимировича в цей день прийшли привітати: міський голова Вячеслав Саулко, заступник міського голови Оксана Степаненко, секретар Переяславської міської ради Лідія Оверчук, місцева поетеса Вікторія Шевель, викладачка Університету Григорія Сковороди у Переяславі, доктор філологічних наук Ганна Токмань, численні друзі та колеги», – повідомляють на сайті громади.

Варто зауважити, що під час творчого вечора було зібрано кошти, які у подальшому буде передано на потреби ЗСУ.

Тим часом у Переяславі відбулася зустріч з молоддю з числа ВПО.

Exit mobile version