У Переяславі проведуть благодійний вечір з живою музикою та дегустацією вин

У традиційній добірці благодійних справ, якими жителі Переяславщини наближають перемогу України, Proslav розповість не лише про підсумки тижня, а й про заплановані ініціативи.

У Переяславі проведуть благодійний вечір з живою музикою та дегустацією вин
У Переяславі проведуть благодійний вечір з живою музикою та дегустацією вин

У Переяславі проведуть благодійний вечір

8 грудня о 18:00 у банкетному залі FENIX відбудеться благодійний вечір «В єдності наша сила» на підтримку команди волонтерів «Нескорені», які займаються виробництвом страв швидкого приготування для військових.

У програмі: виступ саксофоніста Олександра Паращака, виконавців Олександра Максименка, Юлії Шинкар, Владислава Брика; виставка-продаж виробів народних умільців Переяславщини; фуршет; дегустація вин; лотарея.

Вхід – донат 300 гривень (за попереднім бронюванням 063 533 1691, 097 181 7881)

У Переяславі проведуть благодійний вечір з живою музикою та дегустацією вин

Навчальні заклади збирали гостинці та пластикові кришки

У Дівичківському ліцеї провели благодійний ярмарок на підтримку захисників, які проходять лікування. В результаті вдалося зібрати 26 500 грн, повідомили на фейсбук-сторінці навчального закладу.

Учні Переяславської початкової школи зібрали для бійців кошти – 2 700 гривень, продукти та намалювали малюнки. Гостинці на передову доправлять волонтери Інна Марченко, Віталій Житніцький та Олександр Гриненко.

Учні Переяславського ЦПТО долучилися до Всеукраїнської акції «Ворогам – кришка» в межах Всеукраїнського проєкту «Крила» – зібрали 91кг пластикових кришечок від пляшок. Їх передадуть на переробку, а отримані кошти спрямують на закупівлю дронів українського виробника.

Фото: з фейсбук-сторінки Ольги Дриги

Волонтерка Ольга Дрига зустрілася з юними активістами та представила зразки страв швидкого приготування, які для воїнів виготовляє команда «Нескорені».

«Приємно було проговорили орієнтовні способи нашої взаємодії і плани на співпрацю. На даний момент юні волонтери продовжують збирати пластикові кришечки які допоможуть придбати БПЛА для ЗСУ. Дякую молоді за активність і допомогу нашим захисникам», – написала вона.

Крім того, пані Ольга встигла завітати до вихованців гуртка «Дизайн композиції» Переяславського Будинку художньої творчості, які під керівництвом Тетяни Буторіної виготовили для захисників обереги – дощечки прикрашені малюнками янголят.

А учні, батьки та педагоги Переяславської гімназії №1 зібрали необхідні для виробництва страв швидкого приготування овочі та фрукти: капусту, цибулю, моркву, буряк, зелень петрушки, імбир, лимони, а також засоби гігієни та солодощі.

На кухні шкільної їдальні спекли 1 800 пиріжків

Працівниці кухні, техпрацівниці та педагоги ліцею імені Володимира Мономаха вкотре зібралися у шкільній їдальні задля приготування страв для українських захисників.

Цього разу волонтерки спекли 1 800 пиріжків з різними начинками, запекли курей та курячі стегенця, насмажили бендериків з м’ясом, замаринували капусту, приготували вінегрет та моркву «по-корейськи», написала на своїй фейсбук-сторінці Олена Матвієнко.

Свіжі, щойно приготовані страви просто з кухні повезла на першу лінію фронту на Донецькому напрямку волонтерка Інна Марченко зі своєю командою. Кулінарки висловлюють вдячність усім, хто долучився до збору продуктів харчування та допоміг коштами.

Охочі підтримати волонтерів можуть звернутися за телефонами: 093-714-17-39 (Ніна Климас), 093-139-26-98 (Людмила Отечко) 095-704-95-99 (Олена Матвієнко).

Зібрали кошти на автомобіль для воїна-земляка

Інна Марченко висловила вдячність усім небайдужим, хто долучився до збору коштів на придбання автомобіля для військового з Переяслава.

Загалом вдалося зібрати 170 тисяч гривень. Автівку вже передали бійцю.

Фото: з фейсбук-сторінки Інни Марченко

Цех плетіння сіток потребує підтримки

Активісти, які щодня плетуть маскувальні сітки у приміщенні клубу мікрорайону Карань потребують тканини захисних кольорів: зеленого, коричневого, сірого, хакі. про це написав волонтер Руслан Стародуб.

Охочі допомогти матеріалами або коштами, можуть написати представниці волонтерського руху Тетяні Дейнезі за посиланням.

з фейсбук-сторінки Руслана Стародуба

Нагадаємо: У Переяславі збирають допомогу для земляків зі 137-го батальйону: що потрібно та як долучитися

Exit mobile version