У Переяславі сталось ДТП з травмованими – дайджест подій від правоохоронців за минулу добу

Перші травневі вихідні минули з чималою кількістю викликів та заяв до правоохоронців. Так, у неділю, 7 травня, у Переяславі сталось ДТП з травмованими. Ця та інші події у спеціальному дайджесті Proslav.

У Переяславі сталось ДТП з травмованими – дайджест подій від правоохоронців за минулу добу

Виявлення жінки, що лежить під будинком

Надійшло повідомлення від жителя села Єрківці про те, що він виявив жінку, яка лежала під будинком. За словами заявника, швидкої медичної допомоги, нібито, не потрібно.

Порушення ПДР у селі Світанок

Жінка повідомила правоохоронцям про те, що у селі Світанок чоловік їздить по населеному пункту на автомобілі у стані алкогольного сп’яніння.

Відмова від госпіталізації у селі Семенівка

Бригада екстреної медичної допомоги повідомила поліцейським про те, що у селі Семенівка у жінки 1939 року народження, за попереднім висновком, встановили гостре порушення мозкового кровообігу, знаходиться без свідомості. Донька потерпілої відмовилась від госпіталізації.

Злочини проти життя та здоров’я й нанесення тілесних ушкоджень

Заявниця 1973 року народження повідомила працівникам поліції про те, що у селі Хоцьки її сусід кидається битися до її матері.

На автовокзалі у Переяславі невідома дівчина вдарила водія та поводить себе неадекватно. Про це правоохоронцям повідомила жінка 1983 року народження.

ДТП з травмованими у Переяславі

У Переяславі по вулиці Пугачова біля магазину «Олімп» сталась дорожньо-транспортна пригода. За попередніми даними, у ДТП взяли участь автомобіль ВАЗ та мотоцикл. Потерпілий неповнолітній. За попереднім оглядом, останній отримав травми нижньої кінцівки.

Переяславцю зламали акаунт в телеграмі

Чоловік повідомив правоохоронцям про те, що невідомі зламали його акаунт у Telegram. Від імені заявника шахраї просять скинути гроші на банківську карту.

Крадіжка у селі Переяславське

8 травня о 00:15 невідомі на колії між станціями Переяславське та Григорівка вкрали кабель 1-н метр та з’єднувальну муфту. На місце події вирушив наряд поліції. Про подію повідомила диспетчерка Дарницького відділу зв’язку.

Інформацію надав відділ поліції № 1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП ГУНП в Київській області

Нагадаємо, на Переяславщині жінка покінчила життя самогубством. Про цю та інші події можна почитати у нашій рубриці присвяченій роботі поліції.

Exit mobile version