У Переяславі відбувся урочистий захід з нагоди Дня працівників ЖКГ та побутового обслуговування населення

Сьогодні, 17 березня, у Переяславі відбувся урочистий захід з нагоди Дня працівників ЖКГ та побутового обслуговування населення.

У Переяславі відбувся урочистий захід з нагоди Дня працівників ЖКГ та побутового обслуговування населення

Місцеві колективи підготували концертні виступи, а міський голова Вячеслав Саулко нагородив працівників, які плідно та якісно виконують свою роботу.

зразкова акробатично-хореографічна студія «Міраж»
зразкова акробатично-хореографічна студія «Міраж»

«Я, як міський голова, розумію на скільки важливо, коли громада живе і спить спокійно. Коли в громаді є світло, тепло, вода тощо. Я щиро хочу подякувати кожному, хто докладає своїх зусиль, щоб наші мешканці були забезпечені усім необхідним», – сказав очільник громади.

міський голова Вячеслав Саулко
міський голова Вячеслав Саулко

«Всі служби працюють у штатному режимі. Коли спокійно і коли повітряні тривоги. Кожен з вас робить усе можливе, щоб наблизити перемогу. І ми обов’язково її здобудемо. А потім будемо відбудовувати Україну і розвивати рідне місто в ім’я усіх тих, хто просто хотів миру і хто боровся за рідну землю», – сказала ведуча Влада Черненко.

ведуча Влада Черненко
ведуча заходу Влада Черненко

Під час заходу працівників ЖКГ вітали колективи міста. Відкрив урочистості виступ Єлизавети Хандошко з піснею «Маємо жити». Далі присутніх у залі вітали: аматорський вокальний ансамбль «Берегиня», зразкова акробатично-хореографічна студія «Міраж», студія бального танцю «Dance Victory» та народний аматорський ансамбль української пісні «Водограй». Варто відзначити, що цей колектив саме сьогодні відзначає 30-річчя з моменту заснування. А Ганна Ляч та Софія Леонова виконали вокальні номери.

Фоторепортаж Proslav із урочистостей дивіться далі.

Exit mobile version