У Переяславі відома блогерка поговорила з молоддю про секс

У межах проєкту SexUp, що реалізовується ГО «Інститут соціальної трансформації» спільно з Київським обласним молодіжним центром за сприяння управління молоді та спорту Київської ОВА, за підтримки громадської організації YouthUp на базі молодіжного простору «Зустріч» для молоді 17+ Переяславської громади сьогодні, 24 січня, відбувся семінар-навчання на тему «Sex education». Для спілкування з молоддю організаторами була запрошена тренерка- популярна психологиня та блогерка Анастасія Забела, відома у соцмережах під ніком «Utrusakh».

У Переяславі відома блогерка поговорила з молоддю про секс

За повідомленням журналіста ProSlav, захід відвідало близько 30 молодих людей, які не просто прийшли послухати Анастасію, але і жваво приймали участь та активно комунікували зі спікеркою.

«Зараз важливо доносити про те, що секс не є табуйованою темою. Адже потрібно, щоб люди знали, що можна звертатися за допомогою, коли вони її потребують. Також, що це не та історія, коли треба відмовитися іти до лікаря, бо це ж треба показати там свої геніталії та це соромно. Ні! Це важливо і це наше здоров’я», – прокоментувала для ProSlav пані Анастасія.

«Ми формуємо правильне, здорове уявлення молоді про сексуальну освіту і це інвестиція в майбутнє уявлення», – додає вона.

Наприкінці зустрічі, Анастасія дала молоді пораду не соромитись і запитувати про те, що є для них незрозумілим. Ніколи не соромно чогось не знати.

Exit mobile version