У Переяславі відзначили добровольців на сцені ЦКМ – четверо отримали ордени “За мужність” від Президента України

Сьогодні 14 березня у другому корпусі Центру культури і мистецтв провели урочистий захід до Дня українського добровольця. 

“Сотні добровольців покинули мирне цивільне життя, об’єднавшись навколо єдиної мети – захист України” – зазначила на початку заходу ведуча Влада Черненко. Присутні виконали Гімн України та вшанували про загиблих у війні хвилиною мовчання.

Голова Переяславської громади Вячеслав Саулко вислови слова вдячності добровольцям та нагородив військовослужбовців військової частини А7303 і добровольців формування Переяславської громади №2.

Командир 137 БТРО Вадим Бондаренко та його заступник з МПЗ Валерій Мартишко подякували службовцям батальйону та нагородили близько 30 військових.

Також сьогодні відбулося нагородження орденами “За мужність” III ступеня від Президента Володимира Зеленського. Такі ордени отримали:

Для добровольців на сцені ЦКМ виступали: Єлизавета Хондошко з піснею “Живи”, Юлія Ковалівська з піснею “Слава Україні”, дует Ганни Ляч та Надії Томчук з піснею “Гуцулка Ксеня”, хореографічний колектив “Вольтаж”, Дарина Семенчук з піснею “Дякую тобі”, Людмила Мірошніченко з авторською піснею “Привіт мамо”, Софія Леонова – “Не зли дівчат ЗСУ”, дует Мирослави Мельник та Анастасії Петрової з піснею “Бандера” та Ганна Ляч з піснею “Сім вітрів”.

Exit mobile version