У Переяславі виявили магазин, у якому продавали безакцизні товари – дайджест подій від правоохоронців за минулу добу

За час чергування з 26 на 27 травня правоохоронці здійснили профілактичний захід та виявили безакцизні товари у одному з магазинів Переяслава. Яке передбачено покарання та що ще сталось у нашій місцевості – читайте у традиційному дайджесті від Proslav.

У Переяславі виявили магазин, у якому продавали безакцизні товари – дайджест подій від правоохоронців за минулу добу

Подяка поліції

Житель Києва попросив висловити подяку начальнику відділу поліції у Переяславі за професійне та швидке реагування.

Продаж безакцизних товарів

До районного управління поліції надійшов рапорт про те, що під час проведення профілактичних заходів у магазині по вулиці Богдана Хмельницького встановлено, що продавчиня продає товар без акцизних марок.

Дане правопорушення кваліфікується згідно ч.1 ст. 156 КУпАП. Карається штрафом з конфіскацією предметів торгівлі та виручки, одержаної від продажу предметів торгівлі.

Зникнення особи безвісти у селі Дем’янці

У селі Дем’янці 24 травня зник молодий чоловік 1997 року народження. Про це правоохоронцям повідомила його мати. Куди саме він пішов – не повідомив, раніше не зникав.

Опис: зріст близько 170 см, тілобудова середня, темно-русе коротке волосся, блакитні очі, одягнений у темні спортивні штани, кросівки в сітку.

Зникнення особи безвісти у Переяславі

Ще одне повідомлення про зникнення безвісти. Цього разу з Переяслава. Заявниця повідомила, що зник її син 1977 року народження. За її словами, учора пішов з дому у невідомому напрямку та не повернувся.

Опис: зріст 190 см, одягнений у шорти та кофту.

Тілесні ушкодження

Потерпілий 2006 року народження повідомив, що під час вживання алкоголю із власної необачності спіткнувся та упав. Діагноз: закритий перелом кісток носа та забійна рана м’яких тканин спинки носа.

Порушення ПДР

Чоловік повідомив правоохоронцям про те, що молоді люди їздять на мотоциклах з перевищенням швидкості.

Інформацію надав відділ поліції № 1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП ГУНП в Київській області

Суддя напідпитку на смерть збив військовослужбовця Національної Гвардії на блокпосту в Києві. Заперечував існування України: СБУ повідомила про підозру працівнику Києво-Печерської лаври.

На Переяславщині сусідський собака подавив усіх курей заявниці.

Exit mobile version