У Переяславі визначили наймедіаграмотніших школярів – так завершили Всесвітній тиждень медіа- та інформаційної грамотності (відео)

З 25 по 29 жовтня 2022 року в Україні проходив Всесвітній тиждень медіа- та інформаційної грамотності. Така ініціатива вже вдесяте проходить у всьому світі. Її співорганізаторами нині виступають ЮНЕСКО та Південна Африка. 

Переяславська громада теж не пасла задніх та активно долучилася до цього процесу. Тут місцеві медіадрайверки Анастасія Бурчик, Тетяна Губар та Наталія Литвин, що працюють над медіаосвітою мешканців нашого краю, придумали цікавий та змістовний інтенсив у форматі «Брейн Ринг» для усіх охочих дітей на базі молодіжного центру «Зустріч».

Протягом усього тижня тут щоденно відбувалися відбіркові ігри, змагання команд гімназій та ліцеїв Переяславської громади. У суботу відбувся фінал, що зібрав кращих з кращих та де було вирішено хто є найерудованішим у питаннях медіаграмотності – першість, з відривом у два бали, виборола Переяславська гімназія №1.

У Переяславі визначили наймедіаграмотніших школярів

Організаторки дякують спонсорам, фуд-корту «Смачно Лав», який надав сертифікати на смаколики, аби переможці могли гідно відзначити свої перемоги, команді молодіжного центру «Зустріч» за всебічу допомогу і підтримку, та керівникам закладів освіти громади, керівникам команд та їх наставникам за небайдужість та зголошення до участі. 

Також вчора стало відомо, що володарем кубка Переяславщини з футболу стала команда із Дівичок ФК “Дніпро”.

Exit mobile version