У Переяславі визначили нових чемпіонів з футзалу

У суботу, 24 лютого, відбувся довгоочікуваний фінал чемпіонату Переяславщини з футзалу, до якого кілька тижнів поспіль була прикута увага вболівальників громади. За іграми, що традиційно відбувалися в спортивному залі Університету Григорія Сковороди в Переяславі цього разу спостерігав і Proslav. Маємо атмосферні фото з місця події.

У Переяславі визначили нових чемпіонів з футзалу

У чемпіонаті брали участь команди фізкультурно-спортивних товариств, відомств та спортивних і фізкультурних клубів, комерційних структур, а також команди громадських об’єднань.

Змагання проводили згідно з діючими «Правилами гри у футзал ФІФА» у двох лігах: вищій та першій. Переможець вищої ліги виборював звання Чемпіона «Футзальної ліги Переяславщини», змагання у вищій лізі проводилися за круговою системою у два кола, при цьому команда, що посіла останнє місце автоматично вибувала з вищої ліги в першу лігу. Змагання у першій лізі проводилися за круговою системою у два кола, при цьому команда, що посіла 1 місце автоматично переходила у вищу лігу. Сьогоднішні зустрічі закінчилися з такими результатами:

У Переяславі визначили нових чемпіонів з футзалу

Відкритий Чемпіонат «Футзальної ліги Переяславщини» сезону 2022-2023 років відбувався за співініціативи та співорганізації Університету Григорія Сковороди в Переяславі та Відділу Переяславської міської ради з питань фізичної культури, молоді спорту та охорони здоров’я з метою популяризації та піднесення престижу футзалу на Переяславщині, пропаганди здорового способу життя, забезпечення необхідної майстерності гравців для успішного виступу на обласних, Всеукраїнських і міжнародних змаганнях з футзалу та профорієнтації абітурієнтів.

Чемпіонат тривав з грудня 2022 року по лютий 2023 року включно. Загальне керівництво здійснював організаційний комітет в складі членів ректорату, викладачів кафедри спортивних ігор Університету Григорія Сковороди в Переяславі, представників відділу відділу з питань фізичної культури, молоді, спорту та охорони здоров’я молоді Переяславської міської ради. Головним суддею змагань обрано доцента університету Петра Коханця.

Тож, загальний залік за підсумком змагань виглядав наступним чином:

Зазначимо, що окрім грамот та медалей, перші три команди отримали грошові винагороди. За третє місце вручили 1000 гривень, друге – 1500 грн, переможцю турніру вручили – 2500 грн. Однак, всі отримані кошти команди передали для потреб ЗСУ.

Окрім загальнокомандних нагород, відзначили також гравців індивідуальними нагородами:

Також відзначили найкращих гравців Першої ліги чемпіонату «Футзальна ліга Переяславщини»:

Зокрема, Владислав Столяренко анонсував скорий старт чемпіонату Переяславщини з великого футболу, а Віктор Куйбіда нагородив найкращих гравців.

Нагадаємо, Переяславські легкоатлети у ТОП-5 на чемпіонаті України серед молоді.

Exit mobile version