У Переяславі вже цієї неділі з безкоштовним концертом виступить культовий український рок-гурт KOZAK SYSTEM: де та коли

Уже цієї неділі, 5 березня, Kozak System вперше завітають до Переяслава зі своїм безкоштовним благодійним концертом. Початок о 17:00 в актовій залі Університету Григорія Сковороди в Переяславі (вулиця Сухомлинського, 30).

У Переяславі вже цієї неділі з безкоштовним концертом виступить культовий український рок-гурт KOZAK SYSTEM: де та коли

Музиканти відіграли в рамках туру вже понад сотню концертів Україною та Європою і тепер завітають до нашого міста, збираючи кошти на Збройних Сил України. За повідомленням сайту університету, виступ відбудеться на численні прохання сковородинівців та містян. Його місцевим організатором Університет Григорія Сковороди в Переяславі, в рамках свого партнерського проєкту «Відкритий університет».

KOZAK SYSTEM постійно представляє нашу країну на європейських та світових музичних фестивалях. Заснований у 2012 році в Києві з музикантів, які вийшли з гурту «Гайдамаки». До нашого міста він завітає вперше. Це по-справжньому народний гурт для всієї України. Мапа нашої країни оповита їхніми концертними маршрутами вздовж і впоперек. Саме разом із ними з початку повномасштабної війни українці співали, сумували за воїнами, ними надихалися, з ними запалювали та донатили на ЗСУ.

У Переяславі вже цієї неділі з безкоштовним концертом виступить культовий український рок-гурт KOZAK SYSTEM: де о котрій

Фронтмен гурту Іван Леньо з лютого 2022 року служить в лавах Патрульної поліції Києва, музиканти активно допомагають фронту: як забезпеченням так і концертами для наших воїнів на передовій: під час своїх безкоштовних концертів KOZAK SYSTEM збирають донати у скриню, які потім конвертують у дрони, пікапи, необхідне забезпечення для воїнів, яке самі ж і відвозять на передову.

Не прогавте безкоштовний благодійний концерт Kozak System у Переяславі! Будемо співати і збирати донати на ЗСУ. Слава Україні!

Exit mobile version