У Переяславі з акустичним концертом виступив учасник «Х-фактор» BRYKULETS

У межах презентації мультифункціональної мобільної аудіовізуальної студії «Контента», яку встановили у молодіжному центрі «Зустріч», для творчих переяславців провели кілька цікавих заходів, повідомляє Proslav.

У Переяславі з акустичним концертом виступив учасник «Х-фактор» BRYKULETS
У Переяславі з акустичним концертом виступив учасник «Х-фактор» BRYKULETS

Зокрема, місцева молодь долучилася до практики саунддизайну, вчилася записувати подкаст на новому оснащенні. А ще відвідала акустичний концерт молодого перспективного виконавця Івана Іщенка, також відомого як BRYKULETS.

Виступ співака планували провести у приміщенні молодіжного центру. Тому й анонсували його як квартирник, тобто невеликий концерт в затишній атмосфері, в якому музика супроводжується розмовами з публікою.

Утім погода 22 березня потішила переяславців справді весняним теплом. Тож концерт вирішили перенести на відкритий простір – до Університету Григорія Сковороди у Переяславі. На майданчику просто неба почути наживо авторську програму BRYKULETS зібралося багато студентів.

26-річний музикант родом із Миргорода. За фахом – викладач музичної школи по класу гітари й диригента оркестру. Крім того, хлопець встиг здобути освіту актора театру ляльок та анімації.

Іван Іщенко був учасником вокального шоу «Х-фактор»-9. У 2018 році під сценічним ім’ям BRYKULETS випустив дебютний альбом «Любов», а восени 2022 – презентував сингл «Перестань» та міні-альбом «SekS». Навесні 2023-го артист випустив кілька синглів, які зібрали мільйонні перегляди в TikTok.

Іван каже, що соцмережі – найкраща платформа для реалізації та самовираження молодих виконавців. Все, що потрібно – систематично працювати і постійно вдосконалюватися.

У перервах між піснями співак говорив з аудиторією про важливість для кожної людини знайти улюблену справу. «Тільки вам вирішувати, чому присвятити життя. Головне, щоб це було вам до серця», – сказав співак.

Нагадаємо, у Переяславі відзначили Всесвітній день поезії: місцеві автори читали свої вірші.

Exit mobile version