У Переяславській громаді попрощалися з 34-річним воїном Олександром Шкварою

Сьогодні, 6 жовтня, у рідне село Дем’янці востаннє повернувся Олександр Шквара, який загинув на війні з російськими окупантами, повідомляє Proslav.

У Переяславській громаді попрощалися з 34-річним воїном Олександром Шкварою

Провести свого Героя зібралося багато людей. Місцеві жителі зустрічали траурний кортеж на колінах.

Олександр Шквара народився 13 квітня 1989 року. Був призваний на військову службу першим відділом Бориспільського РТЦК та СП. Служив водієм третього механізованого взводу третього механізованого відділення п’ятої механізованої роти другого механізованого батальйону.

Військовий загинув на День Покрови, 1 жовтня 2023 року, в результаті ворожого мінометно-артилерійського обстрілу в районі населеного пункту Красногорівка Донецької області.

Заупокійну літургію за загиблим захисником провели в Храмі на честь Воздвиження Хреста Господнього. Настоятель храму отець Сергій сказав:

– Олександр пішов на передову, щоб війна не прийшла в його село, щоб стати на захист української дежавності. З Дем’янець воюють більше сорока воїнів. Півтора року Господь тримав село у спокої від такої сумної звістки.

Голова Переяславської громади Вячеслав Саулко висловив щирі співчуття рідним та близьким захисника. Поховали Героя на місцевому кладовищі.

Нагадаємо, Воїн із Переяславської громади Сергій Мель помер на Донеччині від зупинки серця

Exit mobile version