У Переяславській громаді привітали освітян з їх професійним святом

Вчора у Будинку художньої творчості, дітей, юнацтва та молоді вітали працівників закладів освіти напередодні їх професійного свята. Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті Переяславської міської територіальної громади.

У Переяславській громаді привітали освітян з їх професійним святом
У Переяславській громаді привітали освітян з їх професійним святом

Для педагогів було підготовлено Подяки та Грамоти Міністерства освіти і науки Київського обласного департаменту освіти, міської ради, відділу освіти та профспілки. До привітань долучились голова громади Вячеслав Саулко, його заступниця Оксана Степаненко, начальник відділу освіти Петро Ярмоленко та голова профспілки працівників освіти громади Анелія Ковальська.

Очільник Переяславської ОТГ звернувся до присутніх:

«У наш з вами непростий час, на плечі працівників освіти лягає відповідальність за навчальний процес молодого покоління українців, а отже ви фактично відповідаєте за те, яким буде майбутнє нашої держави. Саме ви вносите визначальний вклад у розвиток України, формуєте нове покоління її громадян, передаючи кожній молодій людині неоціненний скарб високої освіченості, багатої духовності та прагнення змінювати на краще своє життя і долю своєї країни. Висловлюємо щиру вдячність вам за творчу, самовіддану та подвижницьку працю, відповідальне ставлення до свого покликання, педагогічну майстерність і безкорисливе добро, які повсякчас ви даруєте своїм учням».

Педагоги привітали своїх колег, які цього року пішли на заслужений відпочинок та побажали успіху молодим освітянам, для яких цей навчальний рік став першим в їх професійній діяльності.

Студент УГСП Нарек Погосян став бронзовим призером Кубку світу серед студентів.

Exit mobile version