У Переяславській лікарні з’явилася нова в.о. директорки. Хто наразі замінив Ларису Кузьменчук та чим лікарка займеться тепер?

Після чотирьох років управління Переяславською лікарнею та реформування закладу посаду директорки за власним бажанням, достроково розірвавши трудовий договір, покинула Лариса Кузьменчук. Про це, за повідомленням Proslav з посиланням на «Переяслав City» стало відомо 17 березня на зібранні колективу. Хто тепер очолює лікарню?

У Переяславській лікарні з’явилася нова в.о. директорки. Хто наразі замінив Ларису Кузьменчук та чим лікарка займеться тепер?

Як припустила у своєму дописі на Facebook фахівчиня управлінського складу закладу Мар’яна Волошин, яка першою надала розголосу цій інформації, Лариса Василівна, найскорше, втомилася боротися з соцмережевими вкидами на свою адресу (зокрема й з фейкових сторінок – прим.авт.). Волошин наголосила на тому, що з обмеженим фінансуванням та жорстокими умовами, встановленими НСЗУ, керівництво лікарні змогло розпочати змінотворення в закладі. Щонайменше, оновили матеріально-технічна базу, по праву зробивши заклад найкращим на Лівобережжі Київщини. Каже, багато хто в колективі був шокований такою заявою директорки, не стримував сліз.

У коментарі нашим колегам з «Переяслав City» Кузьменчук не вдалася в деталі прийнятого рішення, проте зазначила, що особисте здоров’я для неї важливіше.

У свою чергу міський голова Вячеслав Саулко підтвердив, що підписав заяву Кузьменчук. Зізнається вичікував і думав, що лікарка передумає. Підписав дізнавшись про сімейні обставини, які Лариса Василівна назвала серед ряду причин свого звільнення. Відверто зізнається, що на початку каденції таки мав з нею певні непорозуміння. Проте епідемія ковіду та виклики війни показали, що директорка вміє впоратися з такими тяжкими викликами і, в той же час, багато зробила для оновлення очолюваного нею медичного закладу.

міський голова Вячеслав Саулко підтвердив, що підписав заяву Кузьменчук
фото Facebook Вячеслав Саулко

Щодо версії повідомлень, які нині активно обговорюються краянами у соцмережах зі згадкою прізвища Кузьменчук, то мер зазначив, що він теж обговорював їх з лікаркою. За його словами, Кузьменчук зважила, що її вихід з керівної посади, на її думку, пом’якшить ситуацію довкола лікарні загалом, і, можливо, це дозволить колективу працювати спокійно.

Наразі обов’язки директора Переяславської БЛІЛ тимчасово виконує заступниця директора з економічних питань Любов Якубовська. Лариса Василівна зовсім з лікарні зовсім не йтиме – надалі профільно лікуватиме дітей у її педіатричному відділенні.

Exit mobile version