У понеділок БФ «Happy Paw» проведе у гімназії Стовп’яг Міжнародний урок доброти до Всесвітнього дня захисту тварин

У понеділок, 3 жовтня об 11:20 Український благодійний фонд допомоги безпритульним тваринам «Happy Paw» проведе Міжнародний урок доброти для учнів Стовп’язької гімназії Дівичківської сільської ради. Цей освітній захід, зл проходить за підтримки Міністерства освіти і науки України, фонд організовує вже п’ятий рік поспіль, а на міжнародному рівні за участі іноземних шкіл – втретє. Його приурочено до Всесвітнього дня захисту тварин (World Animal Day), який відзначають 4 жовтня. 

БФ «Happy Paw» проведе у гімназії Стовп’яг Міжнародний урок доброти

За повідомленням організаторів, під час заходу учні дізнаються про особливості гуманного вирішення проблеми безпритульних тварин й  познайомляться із діяльністю переяславського притулку «У добрі руки». Кожен учень зможе дізнатись, як у різні способи може долучитись до допомоги та порятунку безпритульних тварин.

«Щорічні Уроки доброти не лише є антистресовими та дарують школярам відчуття єдності у площині добра, але і виховують одні з головних людських якостей – добро, відповідальність, гуманність та альтруїзм. Саме ті якості, які відрізняють цивілізоване суспільство від суспільства невігластва та дикунства»  зазначають у «Happy Paw».

Слід додати, що приємним сюрпризом стане нагородження Стовп’язької гімназії  музичним центром та настільними іграми від партнерів – компанії «Фокстрот» і «Purina Україна» за І місце, у конкурсі «БлагоДІЙники в дії» який фонд «Happy Paw» проводив у 2021-2022 н.р.

Після Уроку доброти БФ «Happy Paw» вже самостійно завітає до переяславського притулку «У добрі руки», де нещодавно було побудовано 9 просторих вольєрів для собак. Матеріали для облаштування притулку були закуплені за кошти Переяславського ВУКГ, а оплату ремонтних робіт та повний контроль процесу побудови взяв на себе фонд.

Довідково. «Happy Paw» – благодійний фонд допомоги безпритульним тваринам, який вже 10 років лікує, годує, стерилізує, влаштовує у сім’ї та покращує життя тварин у притулках. Минулоріч фонд ініціював проведення 17 182 Уроків доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин у 2234 навчальних закладах з 1260 населених пунктів України. Станом на літо 2022 року фонд співпрацює з 120 притулками по всій Україні, де живе понад 55 000 котів і собак. Загалом за час існування проєкту «Біоетика» було реалізовано 120 520 інтерактивних заняття для 2 654 066 дітей з навчальних закладів України та світу.

Exit mobile version