У понеділок на Київщині прогнозують значний сніг, хуртовини та ожеледиця: синоптики попередили про небезпечні погодні явища

У понеділок, 27 листопада, у Київській області прогнозують значний сніг, хуртовини та ожеледиця, передає Proslav.

У понеділок на Київщині прогнозують значний сніг, хуртовини та ожеледиця: синоптики попередили про небезпечні погодні явища
У понеділок на Київщині прогнозують значний сніг, хуртовини та ожеледиця

За даними синоптиків, робочий тиждень у столичному регіоні розпочнеться небезпечними метеорологічними явищами.

Так, погода буде хмарною. З ночі очікується значний сніг. У східних регіонах області – значний. Вдень по всій території Київщини – помірний. Можуть виникати хуртовини та снігові замети. А на дорогах можливе виникнення ожеледиці.

Також 27 листопада можливі пориви північно-західного вітру 17-22 м/с, вночі та вранці до 25 м/с. Температура по області вночі та вдень складе 1-6° морозу.

«27 листопада пориви північно-західного вітру 17-22 м/с, хуртовини (І рівень небезпечності, жовтий); вночі та вранці пориви 25 м/с (ІІ рівень небезпечності, помаранчевий). Вночі значний, у східних районах області сильний сніг, снігові замети, на дорогах ожеледиця», – йдеться у повідомленні Українського гідрометеорологічного центру.

Нагадуємо, у зв’язку з погіршенням погодних умов, навчальні заклади громади переходять на дистанційну форму навчання. Таке повідомлення зробив міський голова Переяслава Вячеслав Саулко. Як працюватимуть садочки – за посиланням.

Тим часом у зв’язку з негодою на Київщині патрульні поліцейські нагадали водіям прості рекомендації під час руху. Детальніше – у публікації.

Exit mobile version