У селі Дем’янці Переяславської громади розпочали капітальний ремонт дороги (відео)

У селі Дем’янці Переяславській громаді розпочали капітальний ремонт дороги (відео)

У селі Дем’янці Переяславській громаді розпочали капітальний ремонт дороги (відео)

У Переяславській громаді на вулиці Слави, що з’єднує села Дем’янці та Харківці розпочали капітальний ремонт дороги, інформує Proslav.

У селі Дем’янці Переяславської громади розпочали капітальний ремонт дороги

Даним відрізком дороги користується чимала кількість жителів цих сіл. Однак дорожнє покриття знаходилось у незадовільному стані.

Відмітимо, що проект на ремонт цього відрізку дороги було розроблено ще у 2020 році, однак так і не був реалізований.

В підсумку, відділ капітального будівництва вирішив взяти його в роботу. Після проведення тендеру, ТОВ «Інноваційне місто» буде займатись ремонтними роботами. Загальна вартість проекту складає 12 893 481,56 грн.

Як зазначають фахівці, на 2-кілометровій ділянці дороги буде покладено нове асфальтне покриття, товщиною 6-7 сантиметрів. Ширина дороги складе 5,5 метрів.

Для контролю якості виконання робіт, на місце приїхали голова Переяславської громади Вячеслав Саулко та староста сіл Дем’янці та Харківці Сергій Кузьменко. А напередодні на об’єкти приїжджав начальник відділу капітального будівництва Олександр Вітківський.

Нагадаємо, нещодавно на вулиці Кузнєцова у Переяславі провели грейдерування та висипку щебеневої суміші. Жителі відмічали, що до них раніше не могла проїхати карета швидкої допомоги. Відео – у нашому матеріалі.

Exit mobile version