У селі на Переяславщині провели благодійний концерт і зібрали кошти для пораненого воїна-земляка

У селі Ковалин Дівичківської громади напередодні Дня захисників і захисниць провели благодійний концерт «Сила нескорених», передає Proslav.

У селі на Переяславщині провели благодійний концерт і зібрали кошти для пораненого воїна-земляка
У селі на Переяславщині провели благодійний концерт і зібрали кошти для пораненого воїна-земляка

Концерт відбувся 30 вересня у приміщенні місцевого Будинку культури. У програмі взяли участь народний аматорський колектив «Вербиченька» (музичний керівник – Василь Заболотний, художній керівник – Катерина Білоусько), дует «Анонс» (музичний керівник – Микола Гриценко), сімейний дует Василя та Галини Заболотних, квартет «Мереживо», дует Катерини Білоусько та Галини Заболотної та Любов Салівон. Ведучаю заходу була Ольга Молоштан. Зі святами глядачів привітав староста села Сергій Андрієвський.

«Пісня, мелодія, все, що від душі та істинно рідне серцю українця, проймали до сліз усіх слухачів, об’єднуючи вірою, що ми особлива та сильна нація, йдемо вірною дорогою до Перемоги під Єдиним мирним небом. Наші кроки, наша згуртованість наближають таку жадану Перемогу!», – написала директорка Ковалинського будинку культури Любов Задорожна.

Організатори також облаштували фотозону в патріотичному стилі та дарували глядачам невеличкі подарунки – синьо-жовті браслети. А вони в свою чергу щедро віддячили донатами – протягом концерту вдалося зібрати 6 770 гривень. Ще 1 450 гривень принесли небайдужі жителі села, які не змогли потрапити на концерт, однак хотіли долучитися до благодійної справи. Таким чином загальна сума склала 8 220 гривень.

Зібрані кошти ковалинці вирішили передати на лікування пораненого воїна-земляка Анатолія Задорожного, який на даний час проходить реабілітацію у Києві.

Нагадаємо, Про воїнів із Переяславщини презентували документальні фільми: де їх переглянути

Exit mobile version