У середмісті Переяславі знайшли юнака в алкогольній комі – дайджест поліції

У Переяславі знайшли 15-річного юнака у алкогольній комі, кілька разів підпалювали сміття, чоловіка затримали за крадіжкою в супермаркеті, проникли до оселі через горище, вкрали бензогенератор з АЗК. У Студениках знайшли труп жінки з тілесними ушкодженнями на голові, у Пристромах у чоловіка відібрали документи та погрожували спалити їх. Детальніше про події, що стались на Переяславщині за добу з 6 на 7 жовтня – у традиційному дайджесті Proslav.

У Пологах-Вергунах поскаржились на комунальників

О 09:05 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, у селі Пологи-Вергуни, на думку заявника, комунальна служба не виконує свої функціональні обов’язки, зокрема не викошують траву. Попросив розібратися та направити наряд поліції для написання заяви.

У Студениках знайшли труп жінки з тілесними ушкодженнями на голові

О 09:38 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, за однією із адрес у селі Студеники виявили труп сусідки 1949 р.н.. Заявниця повідомила, що на голові є тілесні ушкодження, лежить обличчам до полу. Ймовірно впала.

У Переяславі невідомі проникли до оселі через горище

О 10:28 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що за однією з адрес у Переяславі невідомі особи протягом ночі через горище проникли до будинку. Що саме вкрали сказати заявник не може, просить наряд поліції.

У Переяславі на одній із АЗС викрали бензогенератор

О 14:28 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що на одній із АЗС міста викрали бензогенератор. Адміністратор звернувся за потребою виклику слідчо-оперативної групи.

У Переяславському та Переяславі кілька разів горіло сміття

О 17:13 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що за однією з адрес у селі Переяславське горить несанкціоноване сміттєзвалище. Потерпілих немає, на місці працює ДСНС.

О 19:05 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що за однією з адрес у Переяславі сусіди заявника палять сміття. Спостерігається сильне задимлення. За півгодини подібний дзвінок правоохоронцям пролунав ще з однієї з адрес.

У Переяславі чоловіка затримали за крадіжку у супермаркеті

О 18:49 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у одному з мережевих супермаркетів міста затримали чоловіка за крадіжку на суму 200 грн. Попередньо він також вчиняв крадіжки.

У середмісті Переяславі знайшли 15-річного юнака у алкогольній комі

О 19:52 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у середмісті на узбіччі лежить юнак 2008 р.н. у алкогольній комі. Діагноз встановила екстренна медична допомога що прибула на місце.

У Пристромах у чоловіка відібрали документи та погрожували спалити їх

О 07:02 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у Пристромах знайомий заявника не віддає йому документи та має намір їх спалити. Попросив наряд поліції.

Інформацію надав відділ поліції № 1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП ГУНП в Київській області

У попередньому дайджесті: Кілька ДТП, спроба самогубства та пожежа з потерпілим 

Exit mobile version