У суботу в Переяславі відбудеться концерт за участі лейтенанта Скворцова зі стрічки «В бій ідуть тільки “старики”»: де та о котрій

Цієї суботи, 3 червня 2023 року о 18:00 у Парку Тараса Шевченка міста Переяслава в рамках концертного туру та підтримку Збройних Сил України і фестивалю «Будемо жити» відбудеться безкоштовний виступ ряду відомих українських артистів. Розповідаємо хто завітає до Переяслава.

У суботу в Переяславі відбудеться концерт за участі лейтенанта Скворцова зі стрічки «В бій ідуть тільки "старики"»: де та о котрій

За повідомленням відділу культури і туризму Переяславської міської ради, завтра містяни та гості вітатимуть в краї народного артиста України Анатолія Демчука, заслуженої артистки естрадного мистецтва Інни Лисаківської, заслуженого діяча мистецтв України Сергія Томіліна, композитора і співака Володимира Лузька, лауреата Всеукраїнських конкурсів Едуарда Порядченка, очільниці Всеукраїнського об’єднання Мистецька Січ «Круча» Лесі Порядченко та, певно, найбільш впізнаваного учасника зустрічі – відомого радянського й українського актора, народного артиста України Володимира Талашка. Він виконував роль лейтенанта Скворцова в культовій українській стрічці «В бій ідуть тільки “старики”».

Аби війна закінчилася якнайшвидше необхідно ще більше підтримки для України і тотальний тиск на агресора, зокрема і культурний.  Приходь до парку насолодитися українською культурою, побачити іменитих українських виконавців і акторів, підтримати захисників.

Exit mobile version