У Великій Каратулі провели турнір з волейболу серед жіночих команд

Сьогодні в переддень 8 березня у селі Велика Каратуль Переяславської громади вперше провели турнір з волейболу серед жіночих команд. Участь брали 3 команди жителів Великої Каратулі. 

“Я цей турнір проводжу вперше. Планував провести 2 роки тому, але коронавірус і війна… Звернувся до спонсора Григорія Порала і він пішов на зустріч. Далі я дав клич по селу і багато людей виявило зацікавленість.” – говорить організатор, вчитель фізкультури Віктор Овсієнко.

Серед трьох команд перемогла команда старшокласників, яка отримала перехідний кубок та нагороди. Друге місце посіла команда школи, а третє команда “Студент”. Усіх учасників змагань Григорій Порало, привітав грошовими винагородами від ПОА  «Україна». Також відзначили найсміливішого гравця – Наталію Тищенко (1974 року народження). Їй вручили відповідну статуетку.

Вчора на змаганнях Переяславської громади серед волейболу команда Великої Каратулі зайняла 4 місце.

“За останні декілька років це була перша участь в змаганнях з волейболу серед дівчат. Віднині команда буде готовуватись до участі у змаганнях більш наполегливо, бо потенціал є.” – говорить учасниця сьогоднішнього турніру Анастасія Дудка. 

Команда Великої Каратулі на фото зліва (у яскраво-зелених футболках).

Нагадаємо, благодійний онлайн аукціон у Переяславі зібрав понад 34 тисячі гривень для потреб військових.

Exit mobile version