У четвер GG ГуляйГород приїдуть з благодійним виступом: ділимось деталями

У четвер, 6 жовтня 2022 року, завдяки проєкту переяславського університету «Open University», у рамках якого минулого тижня до Переяслава завітав відомий телеведучий Анатолій Анатоліч, відбудеться благодійний музичний вечір на підтримку ЗСУ за участі українського етно-електро проєкту «GG ГуляйГород», що поєднав український фольк із сучасною денс музикою EDM. Про це пише сайт університету.

Виступ GG ГуляйГород, за сприятливої погоди, відбудеться о 18:00 біля пам’ятника Григорію Сковороді навпроти центрального корпусу університету, якщо задощить або буде тривога – в укритті під корпусом №2. Вечір відбудеться за ініціативи Університету Григорія Сковороди в Переяславі, зокрема Відділу інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю, Наукового товариства університету, соціально-гуманітарного відділу, а також молодіжного простору «Зустріч» і ГО «Серця Переяславщини». Наш сайт також інформаційно підтримає захід.

«Це буде неймовірне благодійне музичне шоу наскрізь пронизане атмосферою автентичного українського духу. Ви не можете прогавити це свято музики, єднання у спільному пориві допомоги Збройним Силам України. 100% зібраних коштів розділимо між волонтерськими ініціативами міста – їх буде спрямовано на потреби переяславців, які захищають нашу Батьківщину на Сході. Про усі витрати буде прозвітовано», – зазначають організатори.

GG ГуляйГород у Переяславі

Наразі, безвідносно до того чи прийдете на концерт – бо як то кажуть «де допомога, там перемога», пропонують донатити в он-лайн за такими реквізитами: 

 Банка: https://send.monobank.ua/jar/9K3PisVg8w

 MONO: 5375 4141 3245 7028

 ПРИВАТ: 4149 4993 9122 2757

PayPal для донатів з-за кордону: levchenkopaypal@gmail.com

Аби прийти на вечір у «всеозброєнні», можете послухати пісні гурту на улюбленій музичній платформі. Переконані, належно оціните:

YouTube Music: https://bit.ly/3y116CG

Spotify: https://spoti.fi/3UOKMOP

Apple Music: https://apple.co/3UMqPs4

Особлива енергетична суміш проєкту – це запальні DJ-мікси у поєднанні з народним вокалом, скрипкою та сопілкою. ProSlav радить вам неодмінно знайти час відвідати цей захід – культурний відпочинок з предметною користю для України це завжди гарна ідея.

Нагадаємо, студент УГСП Нарек Погосян став бронзовим призером Кубку світу серед студентів.

Exit mobile version