У жительки Переяслава шахраї зняли 50 тисяч гривень з банківської карти – дайджест подій від правоохоронців за минулу добу

Останнім часом збільшилась кількість повідомлень про шахрайство. Так, переяславка повідомила правоохоронцям про те, що шахраї зняли з її банківської карти 50 тисяч гривень.

У жительки Переяслава шахраї зняли 50 тисяч гривень з банківської карти – дайджест подій від правоохоронців за минулу добу

Окрім цього, на Переяславщині сталась низка ДТП. У тому числі, з травмованими. Про всі події, що стались з 23 по 24 травня – у традиційному дайджесті від Proslav.

ДТП у Переяславі

Зранку у Переяславі на вулиці Богдана Хмельницького сталась дорожньо-транспортна пригода. У ДТП зіткнулись дві автівки – Daewoo Nexia та Hyundai.

У переяславки шахраї зняли 50 тисяч гривень з банківської карти

До районного управління поліції надійшло повідомлення про шахрайство. За словами заявниці, до неї зателефонувала невідома особа й повідомила, що на карту жінки переведено кошти нібито з Польщі у злотах й їх потрібно перевести. Після закінчення розмови потерпіла помітила, що з її банківської карти було знято 50 тисяч гривень.

Невідомі заволоділи документами на квартиру

До правоохоронців надійшла заява про те, що у квітні цього року до заявниці приїхали двоє невідомих чоловіків, які представились друзями сина покійного чоловіка. Під час спілкування з жінкою, останні таємно заволоділи документами на квартиру, яка знаходиться у місті Київ.

ДТП у селі Дівички

Зранку о 10:00 автомобіль марки Газель в’їхав в магазин у селі Дівички. За повідомленням заявника, водій транспортного засобу покинув місце події.

Домашнє насильство у селі Помоклі

Жінка 1955 року народження повідомила про те, що до неї приїхав колишній співмешканець й почав її бити. Заявниця втекла з будинку, щоб зателефонувати 102. На час повідомлення, кривдник покинув місце події.

ДТП з травмованими біля села Козлів

О 18:39 надійшло повідомлення про ДТП на трасі Київ-Харків. За словами заявника, поряд з поворотом біля села Козлів автомобіль з’їхав в кювет. Виявлено одного потерпілого, знаходиться у свідомості, має травму голови.

ДТП з травмованими у селі Пристроми

Правоохоронцям повідомили про те, що водій авто схопив за ногу невідомого чоловіка та протягнув його по асфальту. Автомобіль, що взяв участь в ДТП марки Жигулі червоного кольору. Водій, за попередніми даними, знаходився у стані алкогольного сп’яніння.

Автомобіль збив чоловіка у селі Пристроми

О 23:53 поліцейським повідомили про ДТП у центрі села Пристроми. За повідомленням заявника, біля сільради автомобіль збив чоловіка 1993 року народження. Потерпілий знаходиться у свідомості. За попереднім діагнозом він отримав, чесані рани обох верхніх кінцівок, забій тазу, є підозра на вживання алкоголю. Чоловіка госпіталізували до Березанської лікарні.

Інформацію надав відділ поліції № 1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП ГУНП в Київській області

Нагадаємо, на Переяславщині сталась низка випадків домашнього насильства.

Exit mobile version