УГСП запрошує на тренінг по самозахисту для жінок та дівчат з елементами Wen-Do: участь у ньому – безкоштовна

Центр консультативно-ресурсної психології Університету Григорія Сковороди в Переяславі запрошує відвідати тренінг «Самозахист для жінок та дівчат з елементами Wen-Do», який відбудеться 25 серпня 2022 року на базі університету.

Кількість місць – обмежена. Про це йдеться на сайті УГСП.

УГСП запрошує на тренінг по самозахисту для жінок та дівчат з елементами Wen-Do: участь у ньому – безкоштовна

Повідомляється, що головною метою Wen-Do є допомога жінкам у посиленні почуття власної гідності та наданні інструментів для захисту від фізичного, психологічного, сексуального, економічного насильства.

Заняття буде проводити Ніна Гаєвська. Тренерка має досвід у проєктному менеджменті з різними командами – як волонтерськими, так і професійними. Крім того, вона працювала у сфері комунікацій, громадському секторі, бізнесі та ІТ.

Тренінг проводиться виключно у живому форматі та в групі до 12 осіб. Участь у ньому – безкоштовна за попередньою реєстрацією.

За 3 години учасниці ознайомляться з власними силами, а також спробують нові, асертивні способи поведінки. Інтенсив містить інструменти для  вирішення проблем, симулятивні вправи, дискусії у групах.

В області фізичної самооборони учасниці ознайомляться і відпрацюють в різні техніки (удари, визволення), а також навчаться, як захищатися в небезпечній ситуації використовуючи своє тіло та голос.

Ознайомитися з програмою тренінгу за зареєструватися можна за посиланням.

Нагадаємо, у середмісті Переяслава можна подякувати за свободу і незалежність полеглим захисникам біля інсталяції у їх пам’ять.

Exit mobile version