Україна може бути причетною до атаки дронів на Кремль – розвідка США

У розвідці Сполучених Штатів Америки вважають, що Україна може бути причетною до атаки дронів на кремль, інформує Proslav з посиланням на Цензор.НЕТ.

Україна може бути причетною до атаки дронів на Кремль – розвідка США

Джерела видання CNN повідомляють, що розвідка США перехопила розмови українських та російських високопосадовців, які припускають, що ССО України можуть бути причетні до атаки безпілотників на кремль.

За даними журналістів, перехоплення розмов українських та російських військовопосадовців змусили американських офіційних осіб розглянути можливість того, що за атакою на кремль 3 травня стоять українські сили.

Водночас, у США немає остаточної думки про те, чи це дійсно так. Й додають, що вважають малоймовірним, що українські високопосадовці, зокрема Володимир Зеленський, віддали наказ про напад на кремль або знали про нього заздалегідь.

Безпілотники, які влучили в кремль, були невеликими, з відносно легким корисним навантаженням та, ймовірно, саме тому вони не викликали спрацьовування російських систем ППО, повідомили джерела CNN. Невідомо, чи мали вони достатню дальність польоту, щоб долетіти з України до москви.

Нагадаємо, в Україні розробляють нову концепцію розвитку авіації з урахуванням переходу на нові типи літаків. Про це після засідання Ставки повідомив Президент України.

Exit mobile version