Українці можуть отримати по 6600 грн від благодійної організації «СОС Дитячі містечка»

Благодійна організація «СОС Дитячі містечка» поновила виплату грошової допомоги у розмірі 6600 грн. Повідомляє Proslav з посиланням на офіційну фейсбук-сторінку установи.

Українці можуть отримати по 6600 грн від благодійної організації «СОС Дитячі містечка»

«Пройшов рівно рік відтоді, як ми почали надавати грошову допомогу прийомним родинам, дитячим будинкам сімейного типу та сім’ям опікунів, що опинилися у скрутному становищі внаслідок військової агресії. І от, сьогодні ми також відкриваємо набір заявок на отримання грошової допомоги», – пишуть благодійники.

Кошти можуть отримати сім’ї з дітьми. Сума допомоги складає 2200 гривень, впродовж трьох місяців. Тобто, кожен член родити може отримати 6600 грн за період дії виплат.

Грошова допомога буде нараховуватись на банківську карту одного з батьків, а також усім неповнолітнім дітям, які перебувають на його утриманні.

Кошти призначаються для сімей, які постраждали внаслідок війни росії проти України.

Благодійна організація «СОС Дитячі містечка» спрямована на прийомні та опікунські сім’ї, в яких виховуються хоча б одна дитина-сирота, а також дитячі будинки сімейного типу.

Отримати допомогу можна в 12 областях України, зокрема: у Києві, Житомирі, Чернігові, Сумах, Харкові, Луганську, Донецьку, Запоріжжі, Херсоні, Миколаєві, Одесі та Дніпропетровську.

Реєстрація на допомогу можна здійснити до 31 березня 2023 року.

Детальніше з умовами можна ознайомитись на сайті організації, перейшовши за посиланням.

Exit mobile version