Українці збирають на байрактари

Повномасштабне вторгнення росії консолідувало українців на максимальному рівні. Кожен мріє про нашу перемогу та робить усе для знищення окупантів.

Українці збирають на байрактари
Українці збирають на байрактари

За чотири місяці волонтери та активісти збирали та продовжують збирати кошти для підтримки наших воїнів на передовій. Амуніція, медичне обладнання, форма, транспорт, їжа, зв’язок та багато іншого.

Сьогодні, 22 червня, благодійний фонд Сергія Притули запустив новий збір на купівлю турецьких безпілотників «Bayraktar TB-2». Ось як сам очільник фонду описує цю подію.

«Годі просто лайкати відосики з результатами роботи Байрактарів. Давайте станемо співавторами цих відео!… Пошируйте дей допис! Профінансуйте цей проект! Усім світом!» – закликає волонтер.

Повна сума збору складає 500 мільйонів гривень. Звісно, це великі кошти та можна подумати, що це нереально. Проте, українці вже не раз встигли довести, що для нас нічого нереального нема.

«І коли ми закінчимо цей проект вдало, ми запропонуємо Вам ще дещо смачніше» додає Сергій Притула.

Зробити свій внесок у безпрецедентний збір для українського волонтерства можна на сайті Благодійного фонду Сергія Притули.

Exit mobile version