«Укроборонпром» заявив, що почав будівництво заводу з виробництва боєприпасів разом з країною-членом НАТО

Війна росії з Україною пришвидшила темпи переходу наших Збройних сил до стандартів НАТО. А вчора державний концерн «Укроборонпром» оголосив про спільне будівництво боєприпасного заводу спільно з країною-членом північно-атлантичного альянсу.

завод боєприпасів спільно з НАТО

Концерн не вказує на деталі будівництва та не оприлюднює країну-партнера. Окрім цього, у заяві підкреслюють, що це вже друге оборонне підприємство стосовно якого підписано відповідні договори та досягнуто необхідних міжнародних домовленостей.

«Підприємства державного ОПК працюють цілодобово над виробництвом, модернізацією та відновленням необхідного озброєння. З початком повномасштабного вторгнення підприємства Концерну передали ЗСУ у п’ять разів більше військової техніки та озброєння, ніж за увесь минулий рік. Деяка броньована техніка після чергових бойових пошкоджень заходила на ремонт по п‘ятому колу, а після відновлення — повертались у стрій. Цілодобово працюють й виїзні ремонтні бригади, повертаючи до бойового стану техніку прямо у полях», – звітують у концерні.

Нагадаємо, що з місцевого бюджету виділили понад 3 мільйони гривень на потреби військових.

Exit mobile version