Умисне пошкодження майна, виявлення наркотиків та словесна погроза розправи – дайджест подій від переяславських поліцейських за минулу добу

Доба з 14 на 15 березня не залишила без роботи правоохоронців з місцевого відділу поліції. Proslav зібрав дайджест подій, які трапились на території Переяславщини за минулу добу.

Умисне пошкодження майна, виявлення наркотиків та словесна погроза розправи – дайджест подій від переяславських поліцейських за минулу добу

Умисне пошкодження майна

Зранку 14 березня поліцейським надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що невідомі особи попередньої ночі пошкодили замки в торговому контейнері. Заявниця повідомила, що їх залили супер-клеєм.

ДТП

Правоохоронцям повідомили, що водій авто ВАЗ-2105 пошкодив трубу водостоку на території Переяславської БЛІЛ.

Виявлення наркотиків

У Переяславі зупинили водія 1996 року народження на автомобілі Chery Amulet. Під час поверхневого огляду було виявлено згорток ззовні схожий на амфетамін. За попередніми даними, у згортку знаходилось 2 грами наркоречовини.

Адміністративне правопорушення

Заявниця із села Циблі повідомила в службу 102 про те, що під квартирою виявила купу фекалій. Підозрює, що це могла скоїти її сусідка. Просить направити наряд поліції.

Домашнє насильство

Надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що чоловік заявниці буянить. За словами жінки, чоловік зібрав речі з будинку.

Словесна погроза розправи

Заявник повідомив правоохоронцям про те, що хлопець дочки погрожує словесно по телефону. За слів заявника, останній раніше відбував покарання.

Домашнє насильство

Заявниця із села Стовп’яги повідомила поліцейським про те, що чоловік забрав з будинку телевізор і поїхав у невідомому напрямку.

Повідомлення про можливу спробу пограбування

Правоохоронцям надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що по вулиці Фрунзе до сусіда заявниці в сарай проникли два невідомих чоловіка й одна жінка. Опис не надала, оскільки на вулиці було вже темно.

Інформацію надав відділ поліції № 1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП ГУНП в Київській області

Нагадаємо, поблизу Переяслава сталась ДТП. Автотроща була за участі Ford Mustang та моторолера. Керманицю скутера госпіталізовано. Детальніше – читайте у нашому матеріалі.

Exit mobile version