В цю «гру» можуть грати двоє – частина друга: москву атакували невідомі безпілотники

москву атакували невідомі безпілотники

москву атакували невідомі безпілотники

Зранку 30 травня столицю країни-агресорки атакували невідомі безпілотники, інформує Proslav.

москву атакували невідомі безпілотники

У понеділок, 29 травня, після нещодавніх масованих атак (матеріал 1, матеріал 2, матеріал 3) столиці України очільник ГУР МО Кирило Буданов анонсував зворотну відповідь.

«Усі ті, хто намагався нас залякати, мріючи, що це принесе якийсь ефект, – ви дуже скоро про це пошкодуєте. Наша відповідь не забариться. Скоро всі все побачать», – наголосив головний розвідник країни.

Тому, чи причетна наша країна до подій у ворожій столиці – питання риторичне.

БПЛА атакували москву

Однак можемо констатувати наступне. За понад рік повномасштабного вторгнення росії в Україну, війна прийшла до тих, хто найбільше її й хотів. Вона дісталась елітного району москви – Рубльовки. В епіцентрі атаки дронів опинилися маєтки путінської еліти.

Ворожі ЗМІ заявили, що в атаці взяло участь близько 25 БПЛА, 3 з яких врізалися в житлові будинки. Натомість міністерство війни росії заявило, що в атаці по об’єктах у їх столиці було задіяно 8 безпілотників, через які зафіксували «незначні пошкодження».

Вибухи у москві та передмісті
Вибухи у москві та передмісті

Ймовірно, це була психологічна атака, причому на місця, населені путінською елітою. У москві це престижні південно-західні мікрорайони. У підмосков’ї – Рублівське шосе та його околиці, де мешкають наближені путіна: олігархи та чиновники.

Де були помічені невідомі безпілотники

москву атакували невідомі безпілотники
Фіксація вибуху БПЛА у москві

БПЛА невстановленого типу були помічені у різних районах москви та підмосков’я. У переважній більшості там, де живуть російські еліти. А саме:

Реакція росіян

Реакція росіян на цю атаку красномовна. Переважна більшість населення цієї країни задоволена тим, що у москві пролунали вибухи. Однак це не перехід на проукраїнську позицію. Це радше старовинна московицька традиція «добре, коли сусіду погано».

Нещодавно ми розповідали про атаку БПЛА по території так званої рф. Проте, хто до неї причетний – досі залишається загадкою. Можливо це справа рук російських добровольців, які нещодавно здійснили рейд Бєлгородшиною. Чи можливо це внутрішні справи «башень кремля». Однак події набувають нового розвитку.

У будь-якому випадку, бажаємо усім заколотникам та прихильникам війни не розслаблятись та чекати на нові зустрічі з невідомими безпілотниками та повстанцями. Тож громадянській війні на росії бути?

Exit mobile version