В Україні розробили гру-симулятор дрона, за допомогою якого потрібно знищувати окупантів

Українські розробники створили відеогру, в якій гравець стає оператором дрона, за допомогою якого потрібно знищувати окупантів. Повідомляє Proslav з посиланням на видання Hromadske.

В Україні розробили гру-симулятор дрона, за допомогою якого потрібно знищувати окупантів

Розробник відеоігор Lesser Evil Games створив гру-симулятор Death from Above, дія якої відбувається під час війни росії проти України. Для фанатів відеоігор вона стане доступною на сервісі Steam у другому кварталі 2023 року.

Розробники зазначили, що над грою працює невелика команда з метою допомогти зібрати гроші для українських благодійних організацій. Творці планують згодом розвивати та вдосконалювати гру, враховуючи відгуки.

За сюжетом, гравцям потрібно шукати та знищувати штаби, транспортні засоби та військові склади російських сил, патрулювати територію, рятувати цінне обладнання, а також повертати крадені речі, наприклад, пральні машини.

30% доходів від гри розподілять між благодійним фондом «Повернись живим» та проєктом «Армія дронів».

«Щойно витрати на розробку окупляться, ми збільшимо цю пожертву до 70%, а решту доходу спрямуємо на вдосконалення та розширення самої гри. Ми не маємо наміру отримати прибуток від цієї гри», – йдеться у повідомленні розробників.

Збір коштів для вдосконалення триває на платформі Kickstarter. У команді розробників є фахівці з Німеччини, Португалії, Казахстану, Польщі та України.

Як і обіцяли – відновили роботу всього парку терміналів за три дні. iBox знову працюють.

Exit mobile version