В університеті Переяслава з’явився потужний генератор: хто подарував і як використовуватимуть

22 травня 2023 року, за підтримки департаменту соціального захисту населення Київської обласної державної адміністрації на чолі з керівником Ігорем Мещаном Університет Григорія Сковороди в Переяславі отримав потужний генератор. Про це йдеться на сайті закладу.

В університеті Переяслава з'явився потужний генератор: хто подарував і як використовуватимуть
Фото: УГСП

Повідомляється, що відтепер взимку студмістечко буде забезпечено енергоресурсами в котельні – себто навіть в умовах можливої відсутності електроенергії ми матимемо тепло, енергію і все те, без чого складно уявити нашого життя і роботи і що робить нас направду незламними.

В університеті Переяслава з'явився потужний генератор: хто подарував і як використовуватимуть
Фото: УГСП

«У зв’язку з агресією російської федерації на території України, запровадженням воєнного стану адміністрація та науково-педагогічний колектив Університету Григорія Сковороди в Переяславі зайняли активну громадянську позицію щодо волонтерської діяльності, зокрема забезпечення потреб військовослужбовців Збройних Сил України, Національної Гвардії, Державної прикордонної служби, територіальної оборони, цивільного населення Переяславської міської територіальної громади й осіб, що потребують захисту та були змушені покинути регіони, де проводяться активні бойові дії. На території університету облаштовано і функціонує два укриття та психолого-медико-педагогічна служба. Гуртожитки університету повноцінно задіяні для поселення внутрішньо переміщених осіб. Попросили у департаменту соціального захисту населення Київської обласної державної адміністрації розглянути можливість надання дизельного генератора для забезпечення належних умов проживання мешканців гуртожитків і от отримали його. Дякуємо за підтримку і співпрацю!», – коментує ректор університету Віталій Коцур.

Нагадаємо, днями в університеті Переяслава урочисто відзначили День науки.
Exit mobile version