В університеті Сковороди чотири команди з Переяслава та Василькова розіграли «Суперкубок миру» з футзалу. Хто переміг? (фото)

Субота, 11 березня 2023 року, знову стала футзальною для  великої спортивної зали Університету Григорія Сковороди в Переяславі. Там за ініціативи закладу спільно з Переяславською міською радою та відділом молоді та спорту Васильківської міської ради чотири команди з Переяслава та Василькова – «Матадор», «Семенівка», «ЗСУ» та «Масивські леви» розіграли «Суперкубок миру» з футзалу.

Хто та з яким результатом зіграв та чим нагородили переможців бачили кореспонденти Proslav, що мають фотоогляд з місця події.

Перед початком поєдинків виконали гімн України та вшанували хвилиною мовчання полеглих внаслідок повномасштабного вторгнення російських військ на територію України. Далі до присутніх звернулися ректор університету Віталій Коцур який розповів про ідею проведення такого турніру та запросив охочих вступати до закладу; міський голова Вячеслав Саулко якийподякував гостям з Василькова та організаторам, які підтримали та реалізували ідею проведення таких змагань що гуртують дві громади Київщини; головний спеціаліст відділу молоді та спорту Васильківської міської ради Андрій Бойко який подякував переяславцям за запрошення наголосивши на важливості проведення таких заходів; тренер команди «Матадор» Юрій Кривенко детальніше розповів про формат проведенняй висловив сподівання на те що такий турнір стане традиційним. З нагоди п’ятиріччя ФК «Матадор» Кривенко подякував очільникам клубу за вклад у розвиток команди й нагородив пам’ятними знаками його співфундаторів – ректора УГСП та голову Переяславської громади. Також організатори окремо подякували захисникам України за їх ратний поступ яких дає можливість проводити нині подібні турніри.

«Суперкубок миру» з футзалу у Переяславі

Протягом чотирьох годин спортивному залі відбулося чотири складних та запеклих поєдинки. Їх обслуговували двоє суддів – Вадим Грицай та Олександр Сусленко. Спершу «Семенівка» грала з командою «ЗСУ» де виборола першість з рахунком 3:1; далі «Матадор» подолав «Масивських левів» з рахунком 2:0; потім в грі «ЗСУ» з «Масивськими левами» перші поступилися 5:3. У фіналі турніру «Семенівка» зустрілася з «Матадором» де поступилася – рахунок 4:1.

ФК «Матадор» Переяслав

У висновку місця розподілилися наступним чином: IV місце – «ЗСУ», ІІІ місце – «Масивські леви», ІІ місце – «Семенівка», І місце – «Матадор». Що ж до кращих гравців то ними стали: Олександр Єршов (ЗСУ) – кращий воротар, Петро Висоцький (Семенівка) – кращий гравець, Орлін Стайков (Матадор) – кращий бомбардир.

Петро Висоцький (Семенівка) – кращий гравець

Кульмінаційним моментом дня стало урочисте нагородження переможців, яке модерував викладач університету Петро Коханець. Нагороджували кубками та медалями по кількості учасників. Одним з кубків, як організатора, васильківці у якості вдячності удостоїли й міського голову. Наостанок усі присутні висловили побажання якнайскорше, вже у більшому представництві, розіграти ще один суперкубок – Перемоги!

Нагадаємо, що минулої неділі у Переяславі зіграли фінальну частину кубку Київщини з футзалу серед юнаків 2010-2011 р.н. – Proslav теж був на місці події та розповідав про цей турнір. 

Exit mobile version