Вбивства, зґвалтування, крадіжки та наркозлочини: Переяславський відділ поліції прозвітувався про проведену роботу за 2022 рік

Відділ поліції №1 міста Переяслав Бориспільського РУП ГУНП в Київській області прозвітувався за 12 місяців 2022 року, передає Proslav.

Робота відділку була спрямована на виконання пріоритетних завдань по боротьбі зі злочинністю, охороні громадського порядку та профілактики правопорушень. Також проведено роботу з установлення осіб за скоєння кримінальних правопорушень, протидії злочинів, пов’язаним із незаконним обігом наркотиків, їх збутом, місць виготовлення та вживання, перекриттям каналів постачання.

«Виявлення злочинів, пов’язаних зі створенням злочинної організації, використанням бюджетних коштів, легалізацією (відмиванням) доходів, одержаних злочинним шляхом», – повідомляють правоохоронці.

Обліково-реєстраційна дисципліна

За минулий рік до ІКС ІПНП відділу поліції №1 Бориспільського РУП було зареєстровано 7470 повідомлень про події та кримінальні правопорушення. Поліцейські відмічають, що цей показник зменшився на 9,5% у порівнянні з 2021 роком (8258).

За 2022 рік до ЄРДР було зареєстровано 460 кримінальних правопорушень.

«Щоденно на добове чергування заступає 1 наряд СОГ, 3 наряди ГРПП, 1 наряд Блок-пост, 1 наряд УПО, а також щоденно у вечірній час додатково заступають до несення служби 2 наряди піших патрулів та 2 наряди автопатрулів», – розповідають про організацію своєї роботи.

Оголошено підозр всього – 154, тяжких – 51, особливо тяжких – 4, зокрема:

З початку 2023 року встановлено осіб, які здійснювали крадіжку кабелів підземних телекомунікаційних мереж.

Розслідувано (направлено до суду) – 151 кримінальне провадження, (у 2021 році – 309).

Адмінпрактика

Всього складено 2972 адміністративних матеріали, з них по лінії ПДР – 1790.

Тим часом у Бориспільському районі розпочалися планові безпекові заходи: можливі обмеження руху транспорту та перевірка документів.

Exit mobile version