Ветерани війни з інвалідністю I та II груп можуть отримати 16 тисяч гривень: як подати заявку

Мінветеранів спільно з Червоним Хрестом України відкрили донабір на отримання 16 тисяч гривень для ветеранів війни з інвалідністю I та II груп. Так, грошову допомогу зможуть отримати ще 2100 осіб

Про це повідомили у Міністерстві у справах ветеранів України.

Ветерани війни з інвалідністю I та II груп можуть отримати 16 тисяч гривень: як подати заявку

Хто може отримати допомогу?

Повнолітні громадяни України, яким надано статус особи з інвалідністю внаслідок війни І або ІІ групи та відомості про яких внесені до Єдиного державного реєстру ветеранів війни.

Як нараховуватимуть кошти?

Гроші нараховуватимуть на вказаний банківський рахунок частинами – по 4000 грн на місяць протягом 4 місяців, незалежно від отримання особою інших видів допомоги. Перший платіж надійде протягом семи робочих днів після подачі заяви.

Як подати заявку?

Заявку можна подати лише за наявності електронного підпису. Для цього потрібно:

Ветерани можуть отримати 16 тисяч гривень: стартував проєкт Мінветеранів і Червоного Хреста України

Перед тим, як надіслати заяву, повторно перевірте свої дані та надайте згоду на обробку та передачу даних про себе для отримання грошової допомоги від міжнародної організації.

Відмітимо, що перші 10 тисяч заяв отримано у лютому, а у березні стартував другий етап проекту Мінветеранів і Червоного Хреста України для оформлення грошової допомоги 15 тисячам заявників.

Зверніть увагу – особам, які вже пройшли процес реєстрації на проект та отримали виплату/-ти, не потрібно реєструватися повторно.

Нагадаємо, з 1 червня в Україні підвищать тариф на електроенергію.

Exit mobile version