Відмінники Переяславської міської ради у 2021 році

До Переяславської міської ради восьмого скликання, окрім міського голови, увійшло 26 депутатів. Серед них представники політичних сил «Слуга народу»(СН), «Європейська солідарність»(ЄС), «Голос»(Г), «За майбутнє»(ЗМ), «Свобода»(С), «Опозиційна платформа за життя»(ОПЗЖ).

За минулий 2021 рік задля прийняття важливих для громади рішень депутати ради зібралися 18 разів. Шість із цих засідань – позачергові. 

Депутат місцевої ради, згідно з Законом України «Про статус місцевих рад», це насамперед представник інтересів територіальної громади, виборців свого виборчого округу, за яким він закріплений.

У цьому ж Законі йдеться про те, що обранець місцевої ради зобов’язані бути присутніми на пленарних засіданнях ради, засіданнях постійної комісії та інших органів ради, до складу яких він входить і в тому разі, якщо не може бути присутнім, повідомляє про це особу, яка очолює відповідний орган. А на час сесії чи засідання постійної комісії місцевої ради, здійснення депутатських повноважень у випадках, що передбачені Законом, депутат місцевої ради звільняється від виконання виробничих або службових обов’язків.

 У 2021 році жодної сесії не пропустили п’ятеро міських обранців: Григорій ПОРАЛО (ЄС), Юрій АНІКІЄВ, Сергій ШАМЕНКО (С), Лідія ОВЕРЧУК (секретар ради), Володимир БАШМАК (СН).  

Тільки по одному засіданню пропустили Євген ГЛАЗУНОВ (ЄС), Олексій ДИКИЙ (ЗМ) та Оксана МИКОЛАЇНКО (СН).

Двічі не були під час сесій Ірина ПРИСІЧ (СН), Анатолій ПАСТЕРНАК (С) та Олег БУТОВИЧ (ОПЗЖ).

По три засідання не відвідали Олександр ПАСІЧНИК (ЄС), Аліна РИМАР (Г), Людмила ШИМЧЕНКО (ЗМ), Любов ТОМЕНКО (СН), Яна ПОЛІЧ та Віталій МАРЧЕНКО (ОПЗЖ).

У чотирьох засіданнях не змогли взяти участь Ірина СЛЮСАР (ЄС) та Михайло ШАМРАЙ (СН).

П’ять пропущених сесій у Андрія ІВАЩЕНКА (Г), а шість – у Василя МУСІЄНКА (ЄС).

По сім засідань – Руслана ПОТАПЕНКО, Григорій ЯРЕМА (ЄС), Тетяна Чеботарь (Г), Алла ЗЛЕНКО (СН).

Вісім сесій, із яких п’ять – позачергові, пропустила Марина НАВАЛЬНА (ЗМ).

Exit mobile version