Вітаміни від «Амвей» для здоров’я дитини

Організм людини в будь-якому віці потребує постійного збагачення вітамінами, це необхідно для здоров’я та нормального самопочуття. Біологічно активні речовини займають важливе місце в раціоні, адже постійно залучені в процесах будови тканин. Їхня постійна наявність забезпечує міцний імунітет і стійкість до хвороб. Приймати спеціальні комплекси треба регулярно для стабільного розвитку.

Вітаміни є активною частиною ферментів або каталізаторів хімічних реакцій у людському організмі. Деякі з них утворюються самостійно, інші дорослі й діти отримують разом із їжею. Найбільше корисних речовин міститься у свіжих овочах і фруктах, тому осінньо-зимовий період вважають добою авітамінозу. Потрібних для збагачення вітамінами продуктів у цей час дуже мало.

Що таке авітаміноз і як він проявляється

Дефіцит корисних речовин є нормальним явищем, адже через погану екологію, незбалансоване харчування та постійні стреси організм виснажується й потребує потужнішого відновлення. Авітаміноз здебільшого проявляється саме у дітей, адже на період активного росту їхні потреби значно більші, ніж у дорослих. Подбати про здоров’я сина або доньки допоможуть вітаміни для дітей від «Амвей», випущені у формі дієтичних добавок.

Дефіцит корисних речовин проявляється по-різному, залежно від того, яких саме не вистачає. Наприклад, нестача аскорбінової кислоти є причиною кровотечі з ясен, зниження м’язового тонусу, ослаблення імунітету. Якщо у дитини з’являються синці навіть після несильних ударів, це говорить про те, що їй не вистачає вітаміну С. Його зазвичай включають до мультикомплексів, які містять усе необхідне.

Ще один поширений прояв авітамінозу – погіршення зору, коли стає складніше бачити предмети при недостатньому освітленні, а також часті простудні захворювання. Дуже важливо, щоб у раціоні був присутній вітамін Д, який забезпечує міцність і стійкість кісток. Явною ознакою його нестачі в організмі є м’язова слабкість, ламкість, постійні проблеми з зубами. Подібні складнощі потребують оперативного усунення як у дорослих, так і у дітей.

Причини авітамінозу очевидні, адже сучасні діти вживають менше свіжих фруктів і овочів, їдять недостатню кількість клітковини. Вітамінодефіцитний стан може розвиватися також у тих, хто має ті чи інші захворювання шлунку або кишківника. Тоді, коли постійного доступу до свіжих овочів і фруктів немає або поживні речовини з них не засвоюються як слід, потрібно приймати спеціально розроблені комплекси.

Які вітаміни можна придбати

На сайті «Амвей» представлені комплекси від бренду Nutrilite™. Вони сприятимуть нормальному фізичному та інтелектуальному розвитку, забезпечать гарне самопочуття й стабільну активність дитини без будь-яких складнощів. Виробник подбав про оптимальний склад, включивши до нього всі найкорисніші речовини, яких потребує дитячий організм, наприклад:

Перед початком приймання варто проконсультуватись із лікарем, адже є певні протипоказання до застосування.

Джерело: www.amway.ua

Exit mobile version