Влада столиці закликала повернутись до носіння захисних масок у публічних місцях

У зв’язку зі збільшенням кількості захворювань на COVID-19, КМДА звернулась до мешканців та гостей столиці з проханням одягати засоби індивідуального захисту у публічних місцях.

носіння масок у Києві

«Рекомендуємо перебувати у засобах індивідуального захисту у громадському транспорті, місцях обслуговування відвідувачів, навчальних закладах», – йдеться у повідомлення в офіційному Telegram-каналі КМДА.

Окрім цього, посадовці закликають підприємців поновити маркування для дотримання дистанції не менше як 1,5 метри між відвідувачами.

«Рівень захворюваності стрімко зростає – за тиждень, із 26 вересня до 2 жовтня, у Києві зареєстровано 2515 випадків захворювання на COVID-19, госпіталізовано 242 людини. На жаль, 22 людини померли», – приводять статистику у міській адміністрації.

За останній тиждень вересня виявили понад 2 тисячі випадків зараження коронавірусом. Директорка КНП «Переяславський центр первинної медико-санітарної допомоги» Наталія Царенок розповіла яка ситуація із захворюванням у Переяславській громаді та про доступність вакцин для населення.

Exit mobile version