Влітку на водіїв чекає приємне нововведення: власники авто зможуть онлайн замовляти номерні знаки

З літа власники автомобілів зможуть замовляти номерні знаки онлайн. Повідомляє Proslav з посиланням на заяву заступника міністра внутрішніх справ Богдана Драп’ятого.

Влітку на водіїв чекає приємне нововведення: власники авто зможуть онлайн замовляти номерні знаки

Він зазначив, що 3 червня 2023 року набуде чинності наказ МВС України від 17 січня 2023 року №10, у якому визначено механізм замовлення онлайн наявних у сервісному центрі МВС платних або безкоштовних номерних знаків.

«Автовласники в декілька кліків зможуть обрати й забронювати бажану комбінацію номерних знаків в електронному кабінеті водія та одразу оплатити, якщо було обрано платну комбінацію», – пояснює заступник міністра.

Упродовж 10 днів необхідно закріпити цей номерний знак в обраному сервісному центрі МВС під час реєстраційних дій з транспортним засобом.

«Впровадження нового функціоналу стане черговим кроком у напрямі цифровізації, забезпеченні прозорого та зручного алгоритму отримання однієї з найбільш затребуваних послуг», – підкреслює Драп’ятий.

Тим часом деякі українці можуть виявитися власниками недійсних ID-паспортів. В чому проблема і як перевірити свій документ – розповідаємо тут.

Українці хочуть впровадити обов’язкове статеве виховання в систему освіти – петиція уже зібрала необхідну кількість голосів.

Exit mobile version