Внаслідок атаки у чотирьох районах Київщини є поранені, пошкоджені будинки й транспорт

Вночі на 21 березня росіяни здійснили масовану ракетну атаку на Україну. Основною ціллю став Київ. Водночас в області також є поранені, пошкоджені будинки й транспорт, повідомляє Proslav.

Внаслідок атаки у чотирьох районах Київщини є поранені, пошкоджені будинки й транспорт

Ракетна атака на Київщину: наслідки

Інформація від Київської ОВА

За словами начальника КОВА Руслана Кравченка, під час атаки влучань в об’єкти житлової та критичної інфраструктури немає.

Однак, внаслідок падіння уламків є постраждалі. Станом на 9:30 було відомо про 4 людей. Одна з них госпіталізована до лікарні. Травми різного характеру – різані рани кінцівок, садна, травма ока та обличчя. Всім надається необхідна медична допомога.

«Фіксуються руйнування та пожежі в 4 районах області. Мова йде про пошкодження різного ступеня в 6 населених пунктах. Вже відомо про пошкодження понад 40 житлових приватних помешкань, 2 багатоповерхівок, 12 автівок», – розповів Кравченко.

За його словами, пошкодження приватних будинків різні: від вибитих вікон до повного руйнування споруд. В багатоповерхівках вибиті вікна, балкони, двері. Водночас, в одному з населених пунктів також пошкоджено ліцей – вибиті вікна.

Також внаслідок атаки було пошкоджено лінії електропередач. Кравченко зазначив, що до обіду енергопостачання мають відновити.

Інформація від Київської обласної прокуратури

За даними слідства, збройні сили рф атакували територію Київщини ракетами.  Внаслідок цього, двоє осіб отримали осколкові поранення кінцівок та обличчя. Інформація щодо потерпілих уточнюється.

У прокуратурі зазначили, що уламки ворожих повітряних цілей в декількох районах області пошкодили приватні будинки, господарські споруди, транспортні засоби.

«На місцях влучань уламків зайнялись пожежі, які локалізували працівники ДСНС. Прокурори, слідчі та експертні служби фіксують наслідки чергової атаки країни-агресора», – додають у дописі.

За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, під час масованої ракетної атаки на Київ Сили ППО збили 31 ціль. Наслідки у столиці – за посиланням.

Exit mobile version