Володимир Горянський їде до Переяслава з «Женихами»: гастрольний рік у Переяславі відкриє театральна вистава

Гастрольний рік у Переяславі розпочнеться в лютому. У зв’язку з послабленням карантинних обмежень, як і в старі добрі допандемійні часи в громаду частіше приїздитимуть українські зірки.  Першою ластівкою стане приємна інтригуюча вистава «Женихи» від «Сучасного театру». Вона відбудеться 5 лютого 2022 року о 18:00 в Центрі культури і мистецтв (Корпусі №2, Будинку культури). Квитки можна купувати на «Карабасі», витрачаючи на них кошти «єПідтримка».

Хто грає? Серед акторів які візьмуть участь у виставі відомі за ролями в популярних серіалах та кіно Микола Григоренко, Іван Момот, Тетяна Жалей, Дмитро Патрушев, Сергій Єрьомін, Ганна Корж та народний артист України Володимир Горянський. Постановкою займався російський актор театру і кіно, відомий за роллю прапорщика Кантємірова в відомому серіалі «Кадети» Володимир Стєклов.

Чому варто піти? П’єси Миколи Васильовича Гоголя посідають у вітчизняній драматургії особливе місце. Не стала винятком і ця п’єса, за авторським визначенням, «абсолютно неймовірна подія на дві дії». 

Про що вистава? Нехитрий сюжет про те, як п’ятеро неабияк пошарпаних життям наречених сватаються до купецької доньки Агафіъ Тихоновни, великий письменник перетворив на неймовірну фантасмагоричну панораму російської дійсності, де гостра соціальна сатира поєднується з гротеском, а любовно виписані автором персонажі колоритні і не схожі між собою.

Смішна і водночас зворушлива історія про щастя та кохання, які були так близько, у постановці Володимира Стеклова сповнена гумору та іронії. Головні герої вистави живуть у щільному оточенні своїх сновидінь, передчуттів та мрій. Іскристий феєрверк з хворої уяви та таємниць підсвідомості так і не дозволяє їм прийняти остаточне рішення.

https://www.youtube.com/watch?v=HSMh-sXfug0

Станом на момент публікації у інтернет-продажу залишилося близько півсотні квитків за 170, 200 та 250 гривень. Вистава відбудеться з дотриманням усіх карантинних заходів за наявності сертифікату про вакцинацію чи негативного плр-тесту. Поспішайте!

Exit mobile version