Викрадення автомобіля, бійка неповнолітніх, домашнє насильство та ДТП – дайджест подій від переяславських поліцейських за минулу добу

Кожна доба правоохоронців міста Переяслав не проходить без викликів. Так було й з 12 на 13 березня 2023 року. Proslav зібрав дайджест подій, з якими працювали переяславські поліцейські.

Викрадення автомобіля, бійка неповнолітніх, домашнє насильство та ДТП – дайджест подій від переяславських поліцейських за минулу добу
фото ілюстративне

Крадіжка

Учора, 12 березня, надійшло повідомлення зі служби 102 про викрадення паспорта, банківської карти, сім-карти та батареї до телефону. За словами заявника, подія сталась напередодні ввечері у клубі «Алькатрас». Наразі поліція проводить слідчі дії.

Заволодіння транспортним засобом

Заявник повідомив правоохоронцям, що виявив зникнення автомобіля ВАЗ 2101 зеленого кольору та причіпа «Лев». Транспортні засоби належали знайомому заявника, який помер два роки тому. Автомобіль знаходився в гаражі, замки не порушені.

Домашнє насильство

Надійшло повідомлення про те, що брат заявника знаходиться у стані алкогольного сп’янінні, кидається у бійку й погрожує ножем. На місце події виїхали правоохоронці.

Дорожньо-транспортна пригода

На трасі Н-08 біля села Циблі в бік Переяслава сталась ДТП за участі автомобілів Chevrolet та Hyundai. Потерпілих немає.

Домашнє насильство

О 23:31 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у Переяславі чоловік буянить, погрожував заявниці та дитині. Зокрема, дитину 14 років брав за горло. Правоохоронці проводять необхідні роботи.

Виявили мідний кабель та засіб для різки металу

На 44 км траси Бориспіль-Дніпро зупинили авто ВАЗ, в якому виявили мідний кабель та засіб для різки металу.

Бійка 20-ти неповнолітніх

Надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що біля ринку неповнолітні у складі близько 20-ти осіб б’ються. Потерпілих немає. За повторним дзвінком до заявниці, та повідомила, що бійки немає, усі особи розійшлись, поліції не потрібно.

Інформацію надав відділ поліції № 1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП ГУНП в Київській області

Нагадуємо, крадіжки, спроба дати хабаря, домашнє насильство та викрадення електросамокатудайджест подій від переяславських правоохоронців за попередні дні.

Exit mobile version