Виявлення гранати та набоїв, крадіжка та виявлення безакцизних алкогольних напоїв – дайджест подій від переяславських поліцейських за минулу добу

Під час несення служби з 4 на 5 квітня до правоохоронців звертались з різних причин. Зокрема, були повідомлення про крадіжку, виявлення безакцизних алкогольних напоїв та виявлення гранати з набоями під час обшуку. Proslav зібрав дайджест подій, які стались на Переяславщині за минулу добу.

Поліція Переялав
Виявлення гранати та набоїв, крадіжка та виявлення безакцизних алкогольних напоїв – дайджест подій від переяславських поліцейських за минулу добу

Виявлення гранати та набоїв під час обшуку

4 квітня у селі Студеники під час санкціонованого обшуку за місцем проживання громадянина 1977 року народження було виявлено та вилучено корпус гранати «РГН» та підривник до ручних гранат типу «УЗД». Окрім цього було вилучено 90 набоїв калібру 5,45 мм.

За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 КК України. Чоловіка було затримано у порядку ст. 208 КПК України.

Крадіжка

Правоохоронцям повідомили про те, що протягом доби у заявника викрали велосипед.

Злам сторінки в Instagram

Заявниця повідомила поліцейським про те, що у неї було отримано доступ до її сторінки у соціальній мережі Instagram. Невідомі від її імені розсилали повідомлення з проханням допомоги коштами. За її словами, злочинці виставили її фото з дитиною та просили кошти для проведення операції та лікування.

Виявлення безакцизних алкогольних напоїв

У Переяславі управління стратегічних розслідувань виявило безакцизні алкогольні вироби на території гаражного кооперативу «Прогрес».

Інформацію надав відділ поліції № 1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП ГУНП в Київській області

Ймовірне вбивство, ДТП з травмованими, виявлення чоловіка на дорозі та крадіжка – дайджест подій від переяславських поліцейських з 3 по 4 квітня.

Exit mobile version