Виявили тіло невідомого біля траси, шахрайство на 55 тисяч гривень та затримка чоловіка без документів на блок-посту – дайджест подій від переяславських поліцейських за минулу добу

Переяславські правоохоронці продовжують пильно нести службу задля забезпечення правопорядку в громаді. Proslav зібрав дайджест подій, які стались на Переяславщині за минулу добу.

Виявили тіло невідомого біля траси, шахрайство на 55 тисяч гривень та затримка чоловіка без документів на блок-посту – дайджест подій від переяславських поліцейських за минулу добу

Виявили тіло невідомого біля траси

22 березня о 10:52 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що заявник помітив тіло невідомого. За словами чоловіка, по трасі Харків-Київ в сторону Панфіли помітив тіло невідомого під відбійником, який був повернутись обличчям від дороги. Заявник не зупинився та проїхав повз, просив направити наряд поліції.

Шахрайство

Жінка повідомила правоохоронцям, що близько 11 години до неї зателефонувала невідома особа, представившись працівником банку. Шахрайським способом з картки заявниці було знято кошти в сумі 55 тисяч гривень.

Домашнє насильство

Надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що в селі Ташань син заявника буянить та кидається в бійку.

Подія на блок-посту

Біля повороту на Гречаники на блок-посту затримали невідому особу в стані алкогольного сп’яніння. За словами заявника, чоловік чіплявся до людей на зупинці громадського транспорту, при собі документів, які б підтверджували особу не має, додаток «Дія» не відкривається. Просять наряд поліції.

Проникли до будинку

О 00:38 23 березня надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що сусіди повідомили заявнику про те, що на територію його подвір’я проникли невідомі. Чоловік не знаходиться на місці події, просить наряд поліції, щоб перевірити.

Інформацію надав відділ поліції № 1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП ГУНП в Київській області

Нагадаємо, від початку року поліцейські Київщини затримали 317 водіїв, які перебували у стані сп’яніння.

Exit mobile version