Wizeclub Education – онлайн навчання на курсах з маркетингу в Україні

Все більше українців приділяють час для пошуку якісних курсів. Найбільш приваблива опція – онлайн курси таргетолога. Освоївши необхідні навички, новостворені спеціалісти зможуть заробляти непогані гроші, без прив’язки до місця роботи.

Розберемось що таке маркетинг

Простою мовою маркетинг – це просування необхідних продуктів. Наприклад, компанія випускає новий товар й хоче розповісти про нього постійним та потенційним клієнтам.

Бізнес у такому варіанті запускає акції, пропонує різноманітні бонуси або ж готує відповідний аудіовізуальний контент. Тобто, будь-які дії, які робить бізнес для привертання уваги й утримування клієнтів називають маркетингом.

Одним з найпростіших прикладів маркетингу – це роздавання листівок. Він є одним з найдешевших варіантів розповісти про свій продукт потенційним клієнтам. Однак, такий варіант не є максимально ефективним, оскільки рекламу про ваш продукт отримає різноманітна аудиторія. Без прив’язки до віку, статі, вподобань тощо.

Головними задачами маркетингу є:

Найпоширенішим прикладом маркетингу є маркетинг у соціальних мережах (SMM – Social Media Marketing). Іншими словами, це просування продукту та бізнесу у соцмережах.

Він охоплює різноманітний комплекс заходів щодо використання таких соцмереж, як YouTube, Instagram, Facebook, TikTok для впізнаваності компаній та інших бізнес-завдань.

Представники бізнесу все частіше починають звертатись до маркетологів, таргетологів, SMM-спеціалістів для максимально якісного налаштування рекламних кабінетів. Тож попит на таких фахівців постійно зростає.

Особливо під час війни, кількість вакансій згідно зі статистикою ресурсу Work.ua постійно зростає. Оскільки бізнесу необхідно адаптуватись до нових умов й шукати цільову аудиторію особливо якісно, щоб ефективність грошових вкладень у маркетинг була максимальною. У цій ситуації й приходять на допомогу таргетологи та SMM-спеціалісти.

Онлайн навчання з маркетингу

Вища освіта в України не встигає за прогресивним ринком соціальних мереж й потребами сучасного бізнесу. Тому, варто звернути увагу на онлайн навчання за допомогою курсів. Компанія WIZECLUB пропонує якісні програми з маркетингу.

Зокрема, кваліфіковані спеціалісти викладають курси таргетолога та курси смм. Зі старту занять для кожного студента виділяється особистий куратор, а курс розпочинається одразу після оплати. Окрім цього, до кожного уроку прикріпляються корисні файли, якими майбутні спеціалісти зможуть користуватись й після закінчення навчання.

Що пропонують студентам на курсах з SMM

Ті, хто придбає курс «SMM: від стратегії до реклами» навчиться створювати необхідні маркетингові стратегії, ефективний контент та просувати сторінки в соціальній мережі Instagram.

Зокрема, студенти отримають навички обробки фотографій та мобільному монтажу відео, створювати актуальний та якісний контент й ефективно налаштовувати таргетовану рекламу.

По закінченню курсу компанія WIZECLUB видає відповідний сертифікат.

Що пропонують студентам на курсах з таргетованої реклами

Фахівці компанії пропонують онлайн курс «Таргетована реклама з 0 до PRO: Facebook, Instagram, Tik-Tok». Він підходить для новачків, практикуючих SMM-менеджерів та підприємців, які самі хочуть вести свій бізнес.

Курс розплановано таким чином, щоб навчити створювати власні рекламні стратегії з нуля та ефективно налаштовувати таргетовану рекламу. Окрім цього, студенти прокачають свої вміння з роботою в Facebook Ads, навчаться налаштовувати тарегтовану рекламу у всі популярних соціальних мережах (Facebook, Instagram, TikTok), проповодити якісний аналіз цільової аудиторії та конкурентів тощо.

Після успішного завершення курсу – отримання сертифікату.

Exit mobile version