WOW Service — сучасне обслуговування, покликане полегшити життя та забезпечити комфорт

Все, що потрібно для бездоганної роботи техніки, тепер доступно в рамках одного сервісу. WOW Service створений для того, щоб зробити ремонт та обслуговування техніки зручним, швидким та доступним.

Унікальність сервісу WOW Service полягає в тому, що за ціною щомісячної підписки клієнти можуть скористатись усіма видами послуг, які їм потрібні. Вартість тарифу від 169 грн робить цю можливість доступною для кожного. Отримайте все, що вам потрібно, в рамках одного сервісу, без неприємних сюрпризів та незапланованих витрат.

WOW Service — це:

Ремонтом техніки можливості сервісу WOW Service не обмежуються. Клієнтам, які оформили підписку, доступні послуги зі встановлення нової техніки та обслуговування всіх видів обладнання. Також сервіс впровадив опцію «Online помічник», яка дозволяє розв’язувати проблеми віддалено. Будь-які роботи, які потрібні для ефективної роботи техніки, доступні до замовлення в рамках однієї підписки.

WOW Service — сервіс майбутнього, який доступний клієнтам вже сьогодні

Захистіть себе від будь-яких неприємних ситуацій, пов’язаних з роботою техніки. Обирайте один з тарифів на сайті WOW Service та оформлюйте підписку в зручному для вас форматі: щомісячна або річна. Оплата 12 місяців користування дозволяє отримати ще більше вигоди, адже економія на вартості послуг становить аж 30%.

Ставши клієнтом WOW Service, ви отримуєте унікальні можливості, які наразі доступні лише в рамках цього сервісу. Це дійсно ексклюзивна концепція, аналогів якій просто не існує.

Клієнти сервісу отримують все, про що раніше можна було лише мріяти: зручність у користуванні, надзвичайну швидкість розв’язання проблем, надійний результат та очевидну економію. Підписка на WOW Service — гарантія того, що несправності техніки будуть усунені без додаткових витрат, адже вартість всіх послуг врахована в щомісячних тарифах.

В декілька кліків клієнти можуть захистити до 7 одиниць техніки на цілий рік. Що б не сталось з обладнанням — ця проблема буде розв’язана командою сервісу. Користувач отримує справну техніку та гарантію на всі надані послуги тривалістю в 3 місяці.

Ремонт, обслуговування та встановлення техніки всіх видів — в одному сервісі. Користувачам не треба чекати, шукати, додатково оплачувати послуги. Підписка на WOW Service — рішення, яке дозволяє отримувати потрібний результат без жодних клопотів.

Подбайте про свій спокій на цілий рік вперед та оформлюйте підписку на один з тарифних планів на сайті.

WOW Service — завжди поруч, щоб ваша техніка працювала на всі 100%.

Exit mobile version