Як і обіцяли – відновили роботу всього парку терміналів за три дні: iBox знову працюють

Роботу платіжних терміналів iBox відновили – через них знову можна поповнювати картки та проводити інші транзакції.

Про це пізно ввечері 11 березня повідомила пресслужба компанії iBox у Facebook.

«Як і обіцяли – лише за три дні нашій команді вдалось відновити роботу всього парку терміналів, тому вже зараз вони працюють на повну потужність і готові приймати ваші платежі по основним послугам», – йдеться у повідомленні.

Так, термінали готові приймати платежі по основних послугах, зокрема:

Що передувало

Нацбанк вирішив відкликати банківську ліцензію в акціонерного товариства «Айбокс Банк» і ліквідувати його з 7 березня через порушення вимог законодавства. У зв’язку з цим, поповнювати банківські картки через термінали IBOX деякий час було неможливо.

Повідомлялося, що банк позбавили ліцензії через систематичне порушення вимог законодавства в галузі з протидії відмиванню доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та розповсюдженню зброї масового знищення.

IBOX Bank неналежно ставився до перевірки клієнтів-надавачів послуг з організації та проведення змагань зі спортивного покеру, ділові відносини з яким вважають ризикованими.

Крім того, у банку неналежно розробляли та впроваджували внутрішні документи з фінмоніторингу з урахуванням вимог законодавства, результатів національної оцінки ризиків та оцінки ризиків, притаманних його діяльності.

Деякі українці можуть виявитися власниками недійсних ID-паспортів. В чому проблема і як перевірити свій документ – читайте в публікації ProSlav.

Exit mobile version