Як підготуватися до опалювального сезону: #ТепліПоради від Мінрегіону

У зв’язку з повномасштабним вторгненням рф, на українців чекає непростий опалювальний сезон. Особливо ситуація складна для багатоквартирних будинків, де опалення централізоване. Тож громадян закликають активно готуватися до прийдешньої зими.

Як підготуватися до опалювального сезону: #ТепліПоради від Мінрегіону

Зокрема, Міністерство розвитку громад та територій України розпочало комунікаційну кампанію «Готуймося!», спрямовану на спонукання громадян індивідуально готуватися до опалювального сезону.

До прикладу, одним із важливих заходів підготовки є проведення побутової термомодернізації власниками квартир та індивідуальних будинків. Саме первинні заходи дозволять зменшити втрати теплової енергії та створити оптимальний мікроклімат в оселях.

«До опалювального сезону повинні готуватись всі разом: державна влада, місцева влада та кожен громадянин», – наголошує Міністр розвитку громад і територій України Олексій Чернишов.

Розроблені інформаційно-графічні матеріали спрямовані на підвищення обізнаності громадян щодо побутової термомодернізації.

Раніше ProSlav розповідав про те, як переяславці долучилися до курсу з підготовки ідентифікаторів на базі Центру зв’язку та управління ДСНС України.

Exit mobile version