Як просто і вигідно продати автомобіль в Україні

Мрія будь-якого автовласника, якнайшвидше продати авто, отримати хорошу суму за нього, вище за поточну ринкову і купити собі автомобіль класом вище, надійний і не вимагає вкладень. Звісно, ​​практично все зовсім інакше. Найпоширеніший досі спосіб продажу автомобілів через інтернет сайти, розміщення оголошень у популярних автомобільних блогах вже не приносить бажаний результат. За допомогою того ж інтернету, покупці уважно вивчають ринок та обирають найдешевші варіанти. Все це змушує продавців знижувати ціни, щоб якось продати авто.

Як просто і вигідно продати автомобіль в Україні

З цієї причини багато власників вживаних іномарок та вітчизняного автопрому обирають автовикуп у Києві, Харкові, Одесі та інших великих регіональних центрах. Автовикуп вирішує питання максимально швидко, оскільки організації, що пропонують цю послугу, надають гарантії на викуп машини у чітко встановлені терміни та з фіксованими цінами.

Розглянемо докладніше наскільки вигідною може бути угода з автовикупу.

Автовикуп: вигода та підводне каміння

Насправді процедура автовикупу вже давно прижилася на заході. Особливо популярна вона у США, а також у багатьох країнах Євросоюзу. Там ця схема відпрацьована і у власників автомобілів є довіра та впевненість у компаніях. Що стосується України, то місцеві автолюбителі ще далеко не всі звикли до гарного сервісу, легальних та гарантованих умов на викуп авто.

Сильні сторони автовикупу полягають у наступних пунктах:

Серед негативних сторін можна назвати проблеми з вибором хорошої компанії, яка зможе організувати процес швидко, візьме невеликий відсоток за послуги та надасть повний сервіс. Як уникнути співпраці з поганими компаніями з автовикупу, розглянемо наступний розділ.

Знайти гідну компанію з автоскупку

Насамперед, слід розглядати великі фірми, які мають як досвід, а й які працюють у багатьох регіонах. Перше, на що слід звернути увагу, це наявність сайту. На сайті мають бути розписані послуги, а також прозорі умови, етапи автовикупу. Крім того, можна прочитати відгуки про ту чи іншу фірму, звернувши увагу на дати відгуків. У надійної компанії, позитивні відгуки мають бути присутніми на кількох інтернет-ресурсах.

Серед найбільших українських компаній, що відповідають усім сучасним вимогам щодо викупу автомобілів – «ShopAvto» https://shopavto.com/ua/. Ця організація працює не лише в межах усієї України, а й за кордоном. Тут допоможуть розібратися із найскладнішими проблемами викупу машин та запропонують дуже вигідні умови. Комісія з автовикупу найменша і становить лише 5%.

Exit mobile version